Butikssäljare Beijer Hisings Backa

Butikssäljare Beijer Hisings Backa

Besitter du kunskaper inom bygg och motiveras av kundmöten i din vardag? Beijer Hisings Backa söker nu efter sin nya stjärna att komplettera befintligt butiksteam med! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och har en utpräglad serviceförmåga. Letar du efter nästa utmaning i en bransch med högt tempo och energigivande stämning? Ansökningar mottages löpande, tillsättning sker så snart vi funnit vår nya stjärna!

Rollbeskrivning

I rollen alternerar du mellan arbete i butiken och kassan. Oavsett utgångspunkt på filialen kommer ditt ansvar innebära att vara behjälplig mot våra privat- och företagskunder och stötta i deras ärende och samarbeta med dina kollegor. Detta kan bl.a. innebära att bemanna vår kassa, arbeta med varupåfyllnad, betjäna kunder, mäta det kunden har lastat eller hjälpa kunden med att lasta till att fullfölja kundens order och köp i butik där kunden ska lämna med ett samlat gott intryck.

Vem är du?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ servicenivå. Vi tror därför att du har arbetat i en liknande roll tidigare och har en utpräglad serviceförmåga. Du agerar proaktivt och professionellt då du är ansiktet utåt mot våra kunder. Du är samarbetsinriktad och söker en arbetsplats där du tillsammans med kollegor arbetar för att alltid se till att kunderna lämnar med ett gott intryck. Vidare är driftig, initiativrik med ett öga för att se vad som behöver göras och inte rädd för att ta i när det behövs. Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav medan erfarenhet av byggnation och produktkunskap värderas högt.


Nästa stegDå vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen & försäljning på filialen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt personer. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer väl in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid. start omgående. Placeringsort Hisings Backa.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial på 075-241 21 49.

Sökord: Butikssäljare, lagersäljare, kassaarbetare, butik, lager, företagsförsäljning, säljare, försäljning, byggmaterial, orderhantering, leverans, offert, kundkontakt, retail, Göteborg
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP är Nordens största distributör och distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige och Finland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och STARK i Finland.