Butikssäljare Beijer, Göteborg Hisings Backa

Butikssäljare Beijer, Göteborg Hisings Backa

Har du god erfarenhet av service och söker en roll där samarbete är nyckeln till framgång? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässig inom byggmaterial? Teamet i Hisings Backa söker nu efter sin nya stjärna till en vikarietjänst. Vikariatet sträcker sig fram till 30 augusti 2020, därefter finns möjlighet till förlängning. Bli en del av Team Beijer i dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu en butiksäljare till vår filial i Hisings Backa. Du kommer i huvudsak att arbeta i kassalinjen men även ute i butiken med varuplock mm. I rollen bemöter du våra privat- samt företagskunder och lotsar dem rätt under deras besök hos oss. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, dock är ett nära samarbete med såväl lagersäljare & proffssäljare en naturlig del av arbetet.

I rollen:
  • Arbetar du i vårt affärssystem Trygg för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Bemöter du kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
Vem är du?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att se vad som behöver göras i butiken. Erfarenhet från att sälja byggmaterial eller kunskap inom försäljning anses mycket meriterande. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att se till att Beijer är det bästa och mest servicefokuserade alternativet för våra kunder. Vi tror att detta lägger grunden för en framgångsrik försäljning och ett gemytligt samarbete & trivsel mellan kollegor.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är initialt ett vikariat t om augusti 2020, med möjlighet till förlängning. Placeringsort Hisings Backa.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial på 075-241 21 49.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Vikariat
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland