Ledsagare Sommarsäsong Göteborg Landvetter Airport

Ledsagare Sommarsäsong Göteborg Landvetter Airport

Tryggt och effektivt transportstöd för passagerare till Göteborg Landvetter Airport

Swedavias flygplatser är en mötesplats för människor, och oavsett vilket behov våra kunder har ser vi till att alla känner sig trygga och välkomna hos oss. Är du en person som drivs av att göra skillnad för den enskilda individen, uppskattar en fartfylld miljö och att lösa problem i stunden? Då kommer du passa bra in hos oss! Enhet Resenärsservice utför det minutoperativa arbete som krävs för att resenären snabbt och effektivt skall ta sig till och från flygplanen. Vi söker nu nya medlemmar till vårt team som hjälper människor med behov av stöd att transportera sig i våra lokaler på ett tryggt och säkert sätt.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att hjälpa och ledsaga resenärer med nedsatt rörlighet och funktionsvariation till och från flygplanen samt med passagerares bagage och tekniska hjälpmedel såsom rullstolar. Du möter dagligen människor med unika behov och i tjänsten ingår en hel del tunga lyft. Vid behov stöttar du kollegor inom andra enheter med att exempelvis ge flygplats- och turistinformation till passagerare ute i terminalen och med att se till att bagagevagnar finns tillgängliga för passagerare.

Våra team präglas av samarbete, vi stöttar varandra och hjälps åt att skapa en trygg miljö för våra kunder och varandra. Som anställd på Swedavia och Resenärsservice blir du en del av en energifylld miljö med fokus på mötet med människor, säkerhet och god service.

Din profil

Vi söker dig som trivs med och uppskattar att ge professionell service och som på ett bra och flexibelt sätt kan bemöta människor i olika typer av situationer. Du har god kommunikativ förmåga, är bra på att ta egna initiativ i ditt dagliga arbete och är trygg med att fatta snabba beslut. Du som trivs i den här rollen är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga och pressade situationer. Dina kunskaper i svenska såväl som i engelska är mycket goda, och kan du tala ytterligare språk så är det en klar fördel. Då tjänsten innefattar att lyfta och förflytta personer mellan olika positioner och transportmedel är det viktigt att du har de fysiska förutsättningarna som krävs för denna typ av arbete. Du har körkort B.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med kundservice och/eller fysiskt krävande arbeten. Är du van att hantera pressade situationer är även det en fördel. Vi är dock måna om att hitta rätt person till vårt team, så din personlighet och attityd kommer att väga tungt i vår bedömning.

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi anser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär kan du läsa här https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

Vi söker både sommarvikarier och timanställda som jobbar vid behov. Har du frågor om tjänsterna kontakta Per-Magnus Svenson, Gruppchef PRM, på telefon 010 1093239.

Arbetet innebär skifttjänstgöring då verksamheten har öppet dygnet runt. Du kommer att arbeta både dagtid, kvällstid och helger, och måste kunna ta dig till och från flygplatsen under dygnets alla timmar.

Välkommen med din ansökan senast den 2 mars.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.