Driftsassistenter sommarsäsong till Göteborg Landvetter Airport

Driftsassistenter sommarsäsong till Göteborg Landvetter Airport

Enheten Underhåll - Parkering söker nu kollegor för vikariat och timanställningar till sin parkeringsgrupp. Vi söker dig som är flexibel och älskar att ge service. I rollen är du en viktig spelare för att våra resenärer snabbt och effektivt ska kunna ta sig till och från sin flygresa. Här arbetar både driftsassistenter och parkeringsvärdar.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som driftsassistent på parkeringen har du en nyckelposition att bemöta och ge service till våra resenärer och kunder. Du hanterar flygplatsens bagagevagnar och ser till att det alltid finns vagnar tillgängliga för våra kunder, både inne i och utanför terminalen. Du har en viktig roll eftersom du möter våra kunder och behöver kunna ge service till dem på ett professionellt sätt. En del service och underhåll av vagnarna ingår också i arbetet.

Din profil

Vi söker dig som trivs med och uppskattar att ge service till kunder och som på ett bra och flexibelt sätt kan bemöta människor i olika typer av situationer. Du har en kommunikativ förmåga och du är bra på att ta egna initiativ i ditt dagliga arbete och trivs med att ta snabba beslut. Vidare ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga eller pressade situationer. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och kan även svara på enklare frågor på engelska. Du har allmän gymnasiekompetens och körkort för personbil.

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag.

På https://www.swedavia.se/om-swedavia/jobba-hos-oss/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Att jobba inom avdelningen Parkering innebär skifttjänstgöring då verksamheten har öppet dygnet runt, årets alla dagar. Det handlar med andra ord om dagtid, kvällstid, nattid och helger. Tjänsten innebär delvis arbete utomhus. Placering är på Göteborg Landvetter Airport. Anställningsformen är sommarvikariat eller timanställning.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär kan du läsa här https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

Urval till tjänsterna sker löpande. Ansökan sker endast genom ansökningsformuläret som du hittar via knappen "Sök tjänsten" nedan.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt dock senast 4 mars 2020
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.