Jobba som privatsäljare på Göteborg Energi

Jobba som privatsäljare på Göteborg Energi

Drömmer du om en framtid inom sälj? Vill du jobba på ett av Göteborgs mest attraktiva kontor? Då ska du fortsätta läsa! Vi söker nu innesäljare till Göteborg Energi i Gårda! Denna tjänst passar dig som vill bli en riktigt grym säljare samt ha riktigt roligt på jobbet. Har du ingen erfarenhet av sälj? Nemas problemas vi erbjuder en gedigen säljutbildning vid start av din anställning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i december. Så känner du för att starta vintern med ett nytt äventyr? Då är detta din lyckodag!

Om tjänsten

Göteborg Energi har sitt kontor i Gårda i centrala Göteborg. Modernt, fräsch, avslappnat är bara några få ord som beskriver arbetsplatsen. Om du är trött på att sitta ensam på kontoret så behöver du inte oroa dig, på Göteborg Energi är du omgiven av härliga kollegor. Du kommer starta dagen kl 09.00 med en god kopp kaffe (te för dig som önskar) och tillsammans med dina kollegor går ni igenom dagens agenda på ett tavelmöte. Sen är det dags att kicka igång dagen med att ringa samtal. Du kommer arbeta med försäljning av elhandelsavtal. Dina främsta verktyg kommer att vara telefonen och du kommer ha daglig telefonkontakt med nya kunder.

Är du en sån som bojkottar den digitala världen och smartphones kanske inte detta är tjänsten för dig. Är du däremot en stjärna på telefonen så har du hittat rätt.

Dagen forsätter med att diskutera idéer och säljstrategier och plötsligt så är det någon som kommit in ett grymt flow och startar en rolig säljtävling med fin fina priser. Du forsätter dagen med att ringa ut till privatpersoner och för att samla energi så tar du en 10 minuters paus med kollegorna på takterassen för att njuta av den sista solen innan vinterhalvåret är här. När dagen är slut cirka 18:00 kör du ett träningspass på gymmet i byggnaden som du har gratis tillgång till. Alternativt går hem och lägger dig på soffan för att ladda upp för nästa dag. No judgements.

Känns detta som något för dig? Hörde jag ett ja? Jag nämnde väl att du har en god fast grundlön samt möjligheten till en mycket god provision.

Vem är du?

Om du har läst så här långt så förstår jag att du undrar om just du är kvalificerad för en sån här rolig möjlighet? Mitt svar är "Ja, såklart du är" Stämmer orden social, tävlingsinriktad, serviceinriktad och driven in på dig? Då har du allt som krävs för att söka denna tjänst. Gillar du att prata i telefon och behärskar svenska och engelska? Ja, då är du som klippt och skuren för rollen. Allt det andra lär vi dig på plats.

Erfarenhet inom försäljning eller kundtjänst är en merit men inget krav utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Vad innebär det att jobba som konsult? Här kommer lite information om de fantatiska fördelarna att vara anställd som konsult via oss på Poolia.
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 jan 2020 (17 dagar kvar)