Säljcoach till Göteborg Energi!

Säljcoach till Göteborg Energi!

Trivs du i en roll där du får inspirera människor att vilja utvecklas och tänka nytt? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och vill arbeta på en av Göteborgs mest attraktiva arbetsplatser? Då har du hittat rätt! Poolia söker nu en säljcoach till Göteborg Energi i Gårda. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. För rätt person finns mycket god chans till anställning hos kund. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen.

Om tjänsten

En mer central arbetsplats får du leta efter! Här sitter du i fina lokaler i Gårda mitt i centrala Göteborg. Du är ansiktet utåt för Göteborg Energi och som coach har du varierande arbetsuppgifter. Du skall du stötta enhetschefen med det löpande försäljningsarbetet samt leda det dagliga arbetet och coacha medarbetare. Vi brinner för att skapa goda resultat och vi gör det med hög serviceanda och med god teamkänsla. Vi hoppas du är känner det samma!

Dina uppgifter blir att bidra till att inspirera, motivera och utveckla medarbetarna, säljare och säljkoordinatorer, att nå både individuella och gemensamma mål och på så sätt stärka varumärket Göteborg Energi. Du ska därmed bidra till att öka försäljning, lönsamhet och kundlojalitet. Vi hoppas du vill vara med på denna spännande resa.

Rollen som coach är på heltid men kommer att kombineras med eget säljuppdrag och frekventa kontakter med Göteborg Energis kunder, medarbetare och chefer inom avdelningen. Här ges du även frihet i att identifiera utbildningsinsatser för att enhetens säljare och du har den övergripande arbetsledning med personalansvar.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är kundorienterad, engagerad och lyhörd. Vi tror att du är tydlig och strukturerad med en hög integritet samt en kreativ sida. Rollen kräver empatisk förmåga och ställer krav på att kunna kommunicera, påverka, entusiasmera, argumentera och besluta inom ansvarsområdet. I övrigt önskar vi att du har:

Högskoleutbildning inom ekonomi och/eller teknik.
Minst fem års dokumenterad erfarenhet av försäljning.
Erfarenhet av coachning/ledarskap i någon form av säljledarroll.
God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift.
Goda kunskaper i Officepaketet.

Har du specifika säljutbildningar inom säljledning ser vi självklart det som ett plus.

Om verksamheten

Göteborg Energi är mer än ett vanligt energibolag. Vi är göteborgarnas eget energibolag och ägs av Göteborgs Stad. Förutom att skapa hållbara och trygga lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg.
Det handlar om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar för boende, företag och transporter. Göteborg står inför en omfattande stadsutveckling med massor av spännande utmaningar och tillsammans med våra kunder vill vi gå längst fram i utvecklingen för en mer hållbar stad.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (11 dagar kvar)