Nu söker vi säljare till Göteborg Energi!

Nu söker vi säljare till Göteborg Energi!

Är du en driven person och en riktigt stjärna på sälj? Är du redo för den roligaste utmaningen i ditt liv? Då har vi jobbet för dig! Nu söker Göteborg Energi säljare till deras fanatiska säljteam i centrala Göteborg. Ta chansen att knyta nya spännande kontakter, nya erfarenheter och en värdefull merit inom försäljning, vilket efterfrågas i alla branscher. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vad gör jag som innesäljare?

Du kommer arbeta med försäljning av elhandelsavtal. Dina främsta verktyg kommer att vara telefonen och du kommer ha daglig telefonkontakt med nya kunder. Du kommer arbeta i ett öppet kontorslandskap tillsammans med drivna kollegor där idéer och säljstrategier dagligen diskuteras. Roliga säljtävlingar med priser, både på individnivå och i team. Du kommer att ha en väl genomarbetad lönemodell där du erbjuds en god grundlön med goda möjligheter till provision.

Tjänsten är på heltid med start i februari och du arbetar under kontorstider.

Vem söker vi?

För att bli framgångsrik i din roll som innesäljare är det viktigt att du är bra på att kommunicera, drivs av att jobba mot uppsatta mål samt tycker om möjligheten till att påverka din lön. Du har bra känsla för vad som är god service och har hög förmåga när det gäller att lyssna på kunderna. Vi ser även att du behärska svenska och engelska i tal och skrift och har god datavana.

Erfarenhet inom försäljning eller kundtjänst är en merit men inget krav utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 11 mars (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.