Junior administratör på 50% till Göteborg Energi

Junior administratör på 50% till Göteborg Energi

Nu söker vi en vass administratör till ett långsiktigt uppdrag på Göteborg Energi. Söker du en varierande tjänst med mycket utvevklingsmöjligheter, som du kan kombinera med annan sysselsättning? Då kan detta vara ett uppdrag för dig! Tjänstens omfattning är på 50% och startar så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen. Skicka därför din ansökan till oss redan idag!

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett team med totalt 5 administratörer där ni tillsammans sköter administration kring fakturahantering, dokumentationer, uppföljningar och beställningar. Teamet är placerade i Göteborg Energis lokaler i Gamlestan. Det är en roll som kräver flexibilitet, ansvarstagande och service. Det är viktigt att du är en teamplayer som bidrar till goda samarbeten, samt att du är kommunikativ och obehindrat kommunicerar på svenska i tal och skrift. Du kommer arbeta kontorstider där dina timmar är flexibla, vi ser helst att du har möjlighet att fördela dina tider jämnt över veckorna så att gruppen kan planera och fördela sin tid på bästa sätt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Ta emot och stämma av fakturor
  • Ansvara för beställningar och inköp
  • Administrera underlag för fakturering
  • Vara spindeln i nätet för många kontakpersoner
  • Bidra med högkvalitativ service och engagemang
Vem är du?

Du som söker ska vara flexibel, ansvarstagande och självgående. Har du tidigare arbetat med liknande uppgifter är detta meriterade. För att snabbt komma in i rollen ser vi även att du har goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Som person är du nyfiken, prestigeslös och ser alltid vad som behövs göras omkring dig. Du tar egna initiativ och strävar alltid mot att effektivisera och underlätta ditt eget och andras arbete. Ett krav för denna roll är att du innehar B-körkort då du kommer behöva ta bil till vissa ärenden.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet så skriv gärna en kort presentation av dig i din ansökan där vi får ta del av dina personliga egenskaper.

Om verksamheten

Göteborg Energi är mer än ett vanligt energibolag. Vi är göteborgarnas eget energibolag och ägs av Göteborgs Stad. Förutom att skapa hållbara och trygga lösningar inom energi och stadsfiber så jobbar vi också för ett större mål - ett hållbart Göteborg. Det handlar om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar för boende, företag och transporter. Göteborg står inför en omfattande stadsutveckling med massor av spännande utmaningar och tillsammans med våra kunder vill vi gå längst fram i utvecklingen för en mer hållbar stad.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (13 dagar kvar)