Inköpssamordnare till Göteborg Energi!

Inköpssamordnare till Göteborg Energi!

Vill du arbeta med inköp och administration på en av Göteborgs mest välkända arbetsplatser? Då ska du fortsätta läsa! Göteborg Energi söker nu en inköpssamordnare till deras verksamhet. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig fram till mars 2020. Missa inte denna chans utan sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i fina moderna lokaler i Gårda i centrala Göteborg. Du kommer att ingå i inköpsavdelningens helpdesk där du kommer att svara på frågor och löpande göra beställningar och avrop utifrån inkomna inköpsanmodan. Du kommer att kontrollera underlag och tillse att beställningar görs mot rätt avtalspart, göra en andra konkurrensutsättning med befintliga ramavtalsleverantörer. Du kommer även att kontrollera ordererkännanden och kontakta leverantörer om fel uppstår i inköpsprocessen. Du arbetar under kontorstider tillsammans med ett drivet team.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och effektiv. Du är prestigelös och ser lösningar istället för problem. I övrigt ser vi att du har:

Minst en gymnasieutbildning inom teknik eller ekonomi.
Erfarenhet av affärsystem och kommunal verksamhet med dess speciella lagkrav.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad och som varje dag bidrar till en mer hållbar vardag. Bolaget är idag Sveriges största helt kommunala energibolag. De jobbar för alla göteborgare och med hela staden. Det ger dig som jobbar här möjlighet att vara en del av något större och samtidigt göra viktiga avtryck i vår stad.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (9 dagar kvar)