Kundtjänstmedarbetare till Göta Energi

Kundtjänstmedarbetare till Göta Energi

Just nu söker vi kundtjänstmedarbetare med fokus på merförsäljning till vår kund Göta Energi i centrala Göteborg. Du blir en del av ett sammansvetsat team där ambitionen är ge förstklassig service till kunder via inkommande samtal. Vi söker både dig som vill arbeta heltid från och med juni och dig som studerar och vill ha ett arbeta under sommaren. Du erbjuds en generös fast grundlön samtidigt som du har möjlighet att utöka den med ett provisionssystem. Brinner du för att hjälpa kunder och drivs du av att arbeta mot uppsatta mål? Då är detta tjänsten för dig!

Om vår kund

Göta Energi är Sveriges snabbast växande elbolag och ingår i Fortumkoncernen sedan 2017. Verksamheten omfattar försäljning av elektricitet mot konsument- och företagsmarknaden över hela Sverige. Verksamheten har de senaste fem åren varit det elbolag som har vuxit mest i Sverige tack vare prismedvetna kunder. Det har gjort Göta Energi till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Det innebär att kunderna kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val. Tillsammans med Göta Energi får du chansen att utmana elhandelsbranschen och göra deras kunder nöjda, helt enkelt jobba för att bli Sveriges mest omtyckta elbolag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare hos Göta Energi erbjuds du en varierande roll där fokus läggs på att hjälpa och vägleda befintliga kunder samtidigt som du säljer in Göta Energis övriga erbjudanden och produkter. Du kommer tillhöra ett härligt och engagerat team i en inspirerande arbetsmiljö på kontoret beläget ett stenkast från Heden. Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Hantera inkommande samtal från befintliga kunder
  • Hjälpa och vägleda kunder i produktfrågor, fakturafrågor och övriga ärenden
  • Merförsäljning av fördelsprodukter och andra erbjudanden
Villkor:
Arbetstider: Måndag till fredag, kontorstider mellan 08:00 - 17:00
Område: Göteborg , Heden
Start: I början på augusti
Omfattning: Heltid under sommaren med goda möjligheter till förlängning

Din profil

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare hos Göta Energi är du social och har en positiv inställning till arbetet. Du kan med lätthet kommunicera och skapa relationer med alla typer av människor. Du drivs av uppsatta mål och av att själv kunna påverka din lön.

Du talar och skriver flytande svenska och du är van att använda dator och telefon som främsta arbetsverktyg. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet av försäljning eller kundtjänstmedarbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper som kan passa för tjänsten.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord

Kundtjänst, merförsäljning, kundservice, kundbemötande, kundkontakt, försäljning, Göteborg, heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.