Utbildningsansvarig till Göstas Truckutbildning!

Utbildningsansvarig till Göstas Truckutbildning!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer boka in utbildningar och koordinera detta både internt och med kund. Du kommer planera Göstas utbildningar och marknadsföra dem så vi alltid har fulla klasser och att kunderna får ut det de förväntar sig på utbildningen.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet ifrån liknande arbete. Du trivs med att utbilda andra och tar fram det bästa hos varje individ, du brinner för att alltid utveckla och att utvecklas. Du är en naturlig inspiratör och är redo för nya utmaningar. Du ser fram emot att kunna påverka och styra upp processerna kring utbildning i egna system men även via hemsida samt sociala medier.

Din profil

För att lyckas i rollen som utbildningsansvarig hos oss på Göstas Truckuthyrning tror vi att du har flera års erfarenhet som utbildare samt att du även har god kännedom om truckar och maskiner. Kanske jobbar du idag som utbildare och vill ta steget vidare med mer ansvar och för rätt person innebär det ett fritt jobb där du tillsammans med vår utbildare kommer planera och utföra ert jobb. Du kommer vara den som är ansvarig för utbildning. Internt hos oss finns stor kompetens och kundregistret är av stort värde men vi behöver komplettera vår kompetens med någon som är duktig på administration samt tycker det är roligt att jobba med sociala medier och är en mycket van användare utav diverse olika system m.m. Du är van vid att förhandla priser med kund och är som person flexibel och noggrann. Du förstår dig på hur man bygger en lönsamhet och sätter alltid kunden i fokus.

Du är flytande i svenska i tal och i skrift, behärskar du något annat språk är det meriterande.

Om oss

Göstas Bemanning tillämpar gällande kollektivavtal och gör alltid vårt yttersta för att all vår personal skall få känna sig delaktiga och få den stöttning och hjälp de behöver för att utvecklas. Vi jobbar tillsammans för att stärka vårt varumärke och för att kunden skall få precis det den förväntar sig. Vi är det lokala bemanningsföretaget med stark förankring i Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Göstas Bemanning AB
Sista ansökningsdag 12 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Göstas Truckuthyrning AB är ett väletablerat företag med lång erfarenhet från truckbranschen. Vår maskinpark består av ett brett sortiment bestående av ca 130 maskiner. Vi erbjuder utbildning till alla kategorier av maskinförare alltifrån ledstaplare, plocktruckar, motviktstruckar från 1,5-tons till 28-tons, hjullastare och teleskopstruckar.