Fältservicetekniker

Fältservicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att utföra service och reparationer av våra olika typer av truckar och fordon. Du verkar primärt på fältet.
Vår ambitionsnivå är att hålla högsta service som standard.

Din profil

Vi ser att du är erfaren trucktekniker med lång tid i branschen. Gärna 15 - 20 år. Du bör vara stresstålig, lugn och sansad samtidigt som du förstår vikten av att leverera i tid. Du har lätt för att samarbeta.
Du har B körkort och minst truck AB behörigheter.

Om oss

Vi tillämpar gällande kollektivavtal och gör alltid vårt yttersta för att all vår personal skall få känna sig delaktiga och få den stöttning och hjälp de behöver för att utvecklas. Vi jobbar tillsammans för att stärka vårt varumärke och för att kunden skall få precis det den förväntar sig. Vi är det lokala bemanningsföretaget med stark förankring i Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Göstas Bemanning AB
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är dealer och importör för Hyster Truckar, auktoriserad serviceverkstad för Manitou, importör samt auktoriserad serviceverkstad för Cast Loaders. Vi erbjuder försäljning av allt ifrån pallyftare, lagertruckar, motviktstruckar och upp till reach stackers lika väl som vi erbjuder försäljning av begagnade maskiner, fullservice avtal, rental avtal, leasing samt logistiklösningar.