Bänksnickare till framgångsrikt företag sökes!

Bänksnickare till framgångsrikt företag sökes!

Dina arbetsuppgifter

Vill du jobba som snickare i fabrik? Göstas Bemanning söker nu dig som vill jobba inomhus med byggnation av bodar, skolor och kontor. Vår kund är ett framgångsrikt företag som ligger i Gråbo strax utanför Göteborg. Du kommer att hjälpa till vid produktionen av moduler vilket innebär att du kan bli behjälplig vid många olika moment såsom byggnation av inner- och ytterväggar, golv- och takläggning, målning mm.

Kunden arbetar dagtid. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt få anställning direkt hos kunden. Vi söker för både omgående och kommande behov och hanterar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Din profil

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom byggsektorn alternativt erfarenhet från området. Önskvärt är att du efter utbildningen har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter, men framför allt är ditt personliga engagemang samt intresse för att lära dig det viktigaste.

Det underlättar om du har körkort och tillgång till egen bil, så ange gärna detta i ansökan samt var du bor någonstans.
Som person är du driven och initiativtagande. Du är positiv och duktig på att samarbeta. Det är viktigt för dig att kunna känna stolthet över utfört arbete och du gör alltid jobbet med kvalitet.

Du är en person som kan arbeta självständigt och trivs i lagermiljö. Det är viktigt att du är noggrann och tar egna initiativ. Din inställning till arbete är positiv och du kommunicerar bra med dina kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Om oss

Vi tillämpar gällande kollektivavtal och gör alltid vårt yttersta för att all vår personal skall få känna sig delaktiga och få den stöttning och hjälp de behöver för att utvecklas. Vi jobbar tillsammans för att stärka vårt varumärke och för att kunden skall få precis det den förväntar sig. Vi är det lokala bemanningsföretaget med stark förankring i Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Göstas Bemanning AB
Sista ansökningsdag 5 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett framgångsrikt företag verksamma inom träindustrin och har vart aktiva i branschen sedan år 1956. Verksamheten vänder sig till professionella kunder som kommuner och företag.
Deras strategi är att ta den traditionella byggprocessen och anpassa den till ett industriellt flöde. Med detta arbetssätt uppnår man en bättre slutprodukt som gagnar kunderna då man har hela flödet under kontroll.