SERVICESNICKARE

SERVICESNICKARE

Vi söker dig som vill jobba som servicesnickare i Gårda Johans moderna företagspark. Som servicesnickare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.

Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter som bland annat fastighetsskötsel, fastighetsteknik, underhåll, lokalanpassningar för befintliga och nya hyresgäster samt utveckling av företagsparkerns olika miljöer

Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

DIN PROFIL
Du är utbildad snickare med en hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts.

Du behöver vara händig och ha goda kunskaper inom diverse snickerier. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.

För oss är hälsan viktigt och för att klara av arbetet som ibland kan vara fysiskt krävande fyller du på energi och kraft i förtagets egna gym som är en del av företagsparken.

Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.

B-körkort ett krav.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till Jonas.hagenstrom@gardajohan.se.

Märk din ansökan "Servicesnickare"

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Email Mejla Gårda Johan Fastighet AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 aug 2020 (50 dagar kvar)