Avdelningschef Entreprenad

Avdelningschef Entreprenad

Vi erbjuder dig
Vi på Fyrstads El i Göteborg söker nu efter en Avdelningschef för Entreprenad som skall ansvara för avdelningen på Von Utfallsgatan.
Som Avdelningschef på Fyrstads EL i Göteborg AB kommer du att vara ansvarig för att expandera samt utveckla avdelningen.
Tjänsten är placerad i Göteborg och företagets marknad är Västra Sverige.
Tjänsten ställer krav på en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor och det är förutsättning för att driva entreprenader på ett positivt och lättsamt sätt.
Vi ser gärna att du har längre erfarenhet inom elbranschen och att du är ansvarsfull och noggrann. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter kommer att delvis bestå av att rekrytera personal, sätta struktur och rutiner tillsammans med VD samt vara delaktig i planering och uppföljning av projekten.
Vi erbjuder dig en positiv och kreativ arbetsplats med korta beslutsvägar som ger goda möjligheter att påverka. Rätt person kommer att bli en mycket viktig del av företagets fortsatta utveckling.

Din profil
Tidigare projektledning inom el är ett krav. Du har en bakgrund som Avdelningschef alternativt har agerat i liknande roll innan. Vi värdesätter kompetenser som entreprenadjuridik och kalkyler.
För att trivas i rollen är du en person som gillar variationen av operativt och strategiskt arbete som ofta finns i ett mindre bolag där alla hjälps åt. Du är en naturlig ledare och trygg i din roll att leda erfarna och kunniga medarbetare.

Du trivs i en koordinerande roll där nyckeln till att lyckas ligger i din lösningsfokuserade och inspirerande personlighet. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt så är en social förmåga och ett säljande personlighet en förutsättning.

Ansök
Denna rekryteringsprocess sker löpande och därför önskar vi ha din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Robert: 010-33 33 522
Ansökan kan du maila in till robert.bergius@fyrstads.se

Sista ansökningsdag är 2019-08-31

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Robert Bergius
Telefon 010-33 33 522
Email Mejla Robert Bergius
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fyrstads.se/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fyrstads El i Göteborg AB grundades 1990 som Sävedalens EL AB och är idag ett etablerat namn inom service, entreprenad, industri, data, säkerhet och kraft i hela Göteborgsområdet. Vad som började som en liten lokal elfirma utvecklades sedan i takt med nya kompetenser som kom till företaget. År 2015 förvärvades All-El Göteborg AB för att stärka vår kompetens ytterligare.

Idag kan Fyrstads El i Göteborg AB leverera högkvalitativa lösningar inom teknik, allt från elinstallationer till installation av förnyelsebar energi. Hos oss arbetar 31 erfarna medarbetare som elektriker, installatörer och projektledare.
Fyrstads El i Göteborg AB är även en del av Fyrstadsgruppen.

Om Fyrstadsgruppen - ett av Västkustens ledande teknikföretag


Vi är stolta över att vara en av de främsta helhetsleverantörerna inom el, säkerhet, entreprenadverksamhet samt fastighetsuthyrning i Västsverige.

Vår personal är grunden vi står på. Därför vill vi skapa en så trygg och utvecklande arbetsplats som möjligt för våra anställda. Detta innefattar bland annat vår satsning på kontinuerlig utbildning av vår personal, men även ett internt arbete för att säkerställa en god arbetsmiljö.

Våra företag
  • Fyrstads EL AB
  • Fyrstads El i Göteborg AB
  • Fyrstads Konsult AB
  • Fyrstads Teknik AB
  • Fyrstads Entreprenad AB
  • Fyrstads Fastighets AB
  • Fyrstads Bygg & Montage AB