Fyrstads Bygg & Montage söker platschef
Fyrstads Bygg & Montage AB är en del av Fyrstadsgruppen med ca 100 anställda. I företaget arbetar det just nu 5 personer inom kategorin Byggservice. Vi vill nu expandera vår verksamhet och ta ytterligare marknadsandelar för att tillsammans med våra systerbolag möta framtiden på bästa sätt.

Om tjänsten
Rollen som Platschef på Fyrstads Bygg & Montage AB kommer att vara en viktig del i vår verksamhet.
Där du leder produktionen, räknar på jobb, rekryterar personal och arbetar tillsammans med VD om företagets fortsatta utveckling. Här får du också utrymme att som ledare utveckla vår personal och våra befintliga kunder och hitta nya samarbeten. Att det är en vinnande väg att arbeta med struktur, kvalité och engagemang har du med dig redan från början.

Som Platschef har du en nyckelroll i företaget där du är ansvarig för produktion, personal och resultat.

- Planera, leda, styra och följa upp produktionen.
- Ansvara för säkerhets- och arbetsmiljöfrågor.
- Säkerställa att krav uppfylls avseende kvalitet och miljö.
- Styra mot uppsatta mål.
- Utveckla medarbetarna i produktionen.

Platschefen primära roll blir att driva företaget framåt och göra Fyrstads namn till en naturlig del inom byggbranschen. Tillsammans med företagets VD ser du till att organisera och utveckla vår personal vidare.

Fyrstads Bygg & Montage AB erbjuder dig intressanta projekt, ett professionellt arbetsklimat samt stora utvecklingsmöjligheter!

Din profil
Du är en trygg ledare som får dina medarbetare att trivas och nå sin fulla potential. Du inser att laget aldrig är bättre än den svagaste länken och det är viktigt för dig att se till att dina medarbetare är involverade och engagerade i verksamheten. Dina projekt driver du alltid med kvalitet, miljö och säkerhet i fokus.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet i liknande befattning. Vi vill också att du är en engagerad ledare med stort intresse för att planera och arbeta med arbetsmiljöfrågor.

Vi arbetar med rekryteringen löpande och vill därför ha in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!
Mer info
Kontaktperson Robert Bergius
Telefon 010-33 33 522
Email Mejla Robert Bergius
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fyrstads.se/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 4 feb (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fyrstads Bygg & Montage AB
"Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar inom bygg, montage och industri med fokus på en hållbarare framtid".

Kundens behov och önskemål är högsta prioritet för oss vid montage och byggnation. Därför hjälper vi både privatpersoner och företag med konstruktion, projektledning och utförandet till sista detaljen. Det blir rätt från början, enklare att kvalitetssäkra och mer kostnadseffektivt, oavsett om det ska byggas Attefallshus eller är i behov av en större ombyggnation.

Hållbar teknik och utveckling för dina byggprojekt

Vi strävar alltid efter att möta dagens och morgondagens behov inom byggnation till ett rimligt pris. Som resultat kan vi leverera den senaste tekniken med fokus på hållbar utveckling som till exempel installation av laddstolpar för villor eller bostadsföreningar. Dessutom har vi ett omfattande miljöarbete som genomsyrar allt vi gör.