Junior onsite-tekniker till Fujitsu!

Junior onsite-tekniker till Fujitsu!

Har du intresse för datorer och gillar att ge support? Jobbet som junior onsite-tekniker hos Fujitsu kan då vara något för dig!

Om tjänsten som junior onsite-tekniker

I korthet innebär uppdraget att du kommer att arbeta med support, felsökning och allmänt IT-stöd i centrala Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) med start omgående och kommer pågå fram till årsskiftet. Du kommer att arbeta normala kontorstider, dvs kl 08-17.

Några typiska arbetsuppgifter som junior onsite-tekniker:
  • Felsökning av datorer
  • Nätverksdiagnostik
  • Ge användarsupport
  • Administration i Windowsmiljö
Personliga egenskaper och dina erfarenheter

Detta jobb passar dig som har arbetat 1-3 år inom teknik och IT och vill bygga vidare på din karriär. Kanske har du studerat teknikinriktat program på gymnasiet/yrkeshögskola eller har ett starkt tekniskt intresse.

Då detta är ett konsultuppdrag kommer din personlighet spela en stor och avgörande roll. Vi letar efter personer som har hög social kompetens, goda dokumentationskunskaper och ett proaktivt arbetssätt.

Vi söker dig som
  • Har generell IT kunskap
  • Är service minded
  • Har goda kunskaper i Windows 10
  • Innehar B-körkort
  • Meriterande om du har erfarenhet av Active Directory
Välkommen med din ansökan!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Nicolás Westrup, nicolas.westrup@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (31 dagar kvar)