Junior .Net-utvecklare till Fujitsu Göteborg

Junior .Net-utvecklare till Fujitsu Göteborg

Vill du arbeta som junior .Net-utvecklare på ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Brinner du för att vara med och utveckla samhällets framtid genom utveckling och programmering? Sök då tjänsten som Junior .Net-utvecklare på Fujitsu Göteborg redan idag!

Vi söker för Fujitu:s räkning dig som vill arbeta som junior .Net-utvecklare där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Fujitsu och Framtiden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior .Net-utvecklare kommer du att arbeta i projekt tillsammans i team om tre-fem kollegor. Du kommer att i början sitta in house i olika projekt med stöd från senior kollega, men på sikt också kunna arbeta ute hos Fujitsu:s kunder om du vill. Som ny kommer du att få börja med mindre projekt för att sedan kunna ta mer ansvar i större projekt vid gott resultat.

När du börjar hos Fujitsu kommer du att få en introduktion för att på bäst sätt komma in i arbetsuppgifterna, samt få en mentor som kommer att hjälpa och stödja dig i ditt arbete. Mer ingående inbegriper arbetsuppgifterna exempelvis att arbeta med och överse kod i Fujitus utvecklingsprojekt, samt avlasta seniora kollegor. Exempelvis kommer du med stor sannolikhet att arbeta med samhällsnära projekt, alltså smarta och innovativa lösningar som underlättar i samhället.

Din profil

För att passa i tjänsten som junior .Net-utvecklare på Fujitsu Göteborg ser vi att du har en YH- eller högskoleutbildning i datateknik eller utbildning specifikt inriktat mot tjänsten (.Net). Du som person ska vara ansvarsfull i ditt arbete och brinna för programmering/utveckling. Vi ser gärna att du kan föra dig eftersom du behöver förstå kundens krav och kunna representera Fujitsu.

Krav för tjänsten:
  • Högskole/YH-utbildning mot datateknik eller utbildning specifikt inriktad mot tjänsten (.Net), alt. motsvarande erfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten:
  • Högre utbildning exempelvis master
  • Brinna för programmering/utveckling
Villkor

Start: 2018-09-01 eller enligt överenskommelse.

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 0722-05 64 16
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fujitsu är det ledande japanska informations- och kommunikationsteknikföretaget med ett komplett erbjudande vad gäller teknikprodukter och lösningar. Fujitsu har 155 000 anställda runt om i världen som stöder kunder i fler än 100 länder. Sammantaget använder Fujitsu sin breda erfarenhet och kraft för att forma samhällets och näringslivets framtid. Fujitsus sätt arbeta på inbegriper att bygga långsiktiga relationer med kunder och samhället, samt att bidra till deras framgång.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.