Friday Tech Recruitment expanderar och söker en driven Consultant Manager

Friday Tech Recruitment expanderar och söker en driven Consultant Manager

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?
 • Ditt primära ansvarsområde kommer att vara rekrytering. Du kommer att ha ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till Fridays kunder.
 • Professionalism och relationsskapande är nyckeln till vår framgång. Det gör du genom att agera partner och specialist till våra kunder i tätt samarbete med övriga kollegor.
 • Löpande coachning och uppföljning med dina konsulter
För oss är teamet allt! Laget före jaget. För att lyckas hos oss så värdesätter du samarbete. Glöm inte, vi firar alltid tillsammans!

VEM ÄR DU?
 • Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning. Vilken väg du sedan valt är oviktigt. Du ska vara nyfiken på IT/teknik, men viktigast av allt, du brinner för att jobba med människor. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper.
 • Du har ett stort intresse och fallenhet för affärer. Du drivs av att göra affärsnytta för Friday och våra kunder.
 • Du har med största sannolikhet en bakgrund från service och trivs i en roll där din prestation uppmärksammas.
 • För oss är det viktigt med hög närvaro hos våra kunder runt om Storgöteborg. Därför är det ett krav med B-körkort.
 • Du talar och skriver flytande på svenska samt du är bekväm i att även använda engelska i både tal och skrift, då detta används dagligen i kontakt med kandidater och kunder.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekryteringsbranschen och/eller IT/Teknikrelaterat arbete.
Det viktigaste är dock att du, liksom vi, är orädd att testa nya vägar med strävan att bli bäst på det vi gör.

VAD ERBJUDER VI HOS OSS?
 • Utvecklingsmöjligheten hos oss är enorm. Vi har bara startat vår resa och för rätt person finns det ingen begränsning. Kanske är det du som leder bolaget i framtiden?
 • Fast månadslön + resultatbonus
 • Generösa villkor gällande försäkring, friskvård & pension
 • Provanställning med tillsvidareanställning
ÖVRIG INFORMATION:
 • Startdatum: Januari, alt enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Placering: Östra Hamngatan 16, Göteborg (Från och med mars 2020 - Vasaplatsen 8, Göteborg)
 • Kontaktperson: Ari Gamal, Ari@friday.se
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss:
Friday startade februari 2018 av fyra partners med gedigen erfarenhet från rekryteringsbranschen, i synnerhet rekrytering av ingenjörer. Sedan dess har Friday varit på en expansiv resa. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar - från stora, välkända och globala företag till små startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter - oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar. Men resan har bara börjat!

Under 2019 har vi hjälpt ca 70 personer till jobb i IT-/teknikbranschen i Göteborgsområdet. Under början av 2020 flyttar vi in i helt nyrenoverade lokaler på Vasaplatsen, dessutom öppnar vi upp kontor i Stockholm under början av 2020.

Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik eller som vi benämner det, Tech! Vi vill vara experter på det vi gör och hjälpa våra kandidater att nå sitt drömjobb. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon.”Friday - every day”, visst låter det härligt? Ta chansen och häng med oss på vår resa!

Sökord: Konsultchef, Rekryterare, Consultant Manager, Tech Recruiter, IT Recruiter, Personalansvarig
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?