Ute efter en ny utmaning inom it/teknik?

Ute efter en ny utmaning inom it/teknik?

Vill du ta dig an en ny jobbutmaning till hösten? Har du ett brinnande intresse inom IT eller teknik och vill utvecklas inom områden som mjukvaru-, hårdvaruutveckling, testning eller liknande? Nu förbereder vi inför höstens rekryteringar och tar gärna ett karriärssamtal för att diskutera potentiella möjligheter för just dig! Skicka in din ansökan!

VAD VI KAN ERBJUDA DIG:
Vi på Friday fungerar som en karriärspartner och är intresserade av att träffa dig med ett genuint intresse och kunskap inom IT- eller teknikområdet för att kunna matcha dig mot våra partnerföretag. Vi söker dig som är nyexaminerad eller som har något/några års erfarenhet inom IT- eller teknikbranschen. För att kunna matcha din kunskap, erfarenhet och önskemål jobbar vi med partnerföretag inom olika branscher, i olika storlekar och med olika teknikinriktningar. Som finns placerade i hela västra Götaland. Vi erbjuder dig jobbmöjligheter inom bland annat medtech, fintech, automotive, aerospace, greentech och elektfiering, inom det marina samt mycket mer!

VI SÖKER DIG SOM:
Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller teknik. Oavsett om du är nyexaminerad eller redo för nästa steg i karriären finns vi här för dig! Vi söker dig som är intresserad av roller inom bland annat:
 • Frontend-, backend- och/eller fullstackutveckling
 • Embeddedutveckling
 • Applikationsutveckling
 • Mjukvarutestning
 • Mekanik- och/eller elkonstruktör
 • IT- och/eller on site-support
 • Devops
 • BI/BA
 • UX/UI
Vidare bör du:
 • Kunna tala och skriva obehindrat på svenska samt engelska då den stora majoriteten av våra partnerföretag använder båda språken internt samt externt.
 • Ha ett tekniskt intresse samt lätt att förstå och ta till dig ny teknik, nya tillvägagångssätt samt metoder.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du är en driven och initiativtagande person som fungerar likväl i team som självständigt. Det är meriterande om du har hobbyprojekt att visa upp och/eller relevant arbetslivserfarenhet.

ÖVRIG INFO:
Ansök genom att klicka på ”Sök tjänst”. Om du har en profil som vi tror passar något eller några av våra partnerföretag slår vi dig en signal så kan vi prata vidare. Därefter bjuder vi eventuellt in dig på ett första karriärssamtal där vi får lära känna varandra bättre!

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?