Consultant Manager till Friday i Göteborg

Consultant Manager till Friday i Göteborg

Friday är talangbyrån som matchar drivna juniora talanger med arbetsgivare inom Tech. Vi är idag ett av de snabbast växande bolagen i vår bransch och vi har bara börjat vår resa!

På Friday lägger vi stolthet i vår kvalité, kunskap, hängivenhet och strävan efter att överträffa våra kunder och kandidaters förväntningar. Tillsammans tar vi oss an de utmaningar vi ställs inför och firar de framgångar vi når.

För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken som person och intresserad av att utvecklas i en entreprenörsmiljö. Även om vi har mycket på plats i organisationen finns det en massa kvar att påverka.

Friday har kontor både i Göteborg och Stockholm, i denna rollen kommer du sitta på vårt kontor i Vasastan i Göteborg. På Göteborgskontoret sitter 16 härliga kollegor, varav 5 arbetar med sälj och 11 inom leverans med ett tätt samarbete däremellan. I rollen som Consultant Manager kommer du ingå i vårt leveransteam där du kommer få möjlighet att jobba med alla delar av rekryterings- och konsultprocessen.

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?
 • Ditt primära ansvarsområde kommer att vara rekrytering. Du kommer att ha ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen av konsulter till Fridays kunder.
 • Professionalism, affärsmässighet och relationsskapande är nyckeln till vår framgång. Det gör du genom att agera partner och specialist till våra kunder, kandidater och konsulter i tätt samarbete med övriga kollegor.
 • Löpande coachning och uppföljning med dina konsulter.
För oss är teamet allt! Laget före jaget. För att lyckas hos oss värdesätter du samarbete. Vi kommer att erbjuda dig verktygen, kollegorna och stödet för att lyckas i din roll. Vi strävar efter ett individanpassat ledarskap med en tydlighet i vad som förväntas av dig som individ och oss som team.

VEM ÄR DU?
 • Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning. Vilken väg du valt sedan är inte lika viktigt. Du ska vara nyfiken på IT/teknik och du brinner för att jobba med människor.
 • Du har ett stort intresse och fallenhet för affärer. Du drivs av att göra affärsnytta för Friday och våra kunder.
 • Du har med största sannolikhet en bakgrund från service och/eller försäljning och trivs i en roll där din prestation uppmärksammas.
 • För oss är det viktigt med hög närvaro hos våra kunder runt om Göteborgsområdet. Därför är det ett krav med B-körkort.
 • Du talar och skriver flytande svenska och är bekväm med att även använda engelska i både tal och skrift, då detta används dagligen i kontakt med kandidater och kunder.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekryteringsbranschen och/eller IT/Teknikrelaterat arbete.
Vi strävar efter en miljö där vi utmanar och utvecklar varandra. Därför tror vi att du är en prestigelös lagspelare. Vi har alltid en hög ambitionsnivå i allt vi tar oss an, det tror vi att du också har. Du är orädd, hungrig och lockas av vår gemensamma strävan att bli bäst på det vi gör. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper.

VAD ERBJUDER VI HOS OSS?
 • Utvecklingsmöjligheterna hos oss är stora! Vi har bara startat vår resa och för rätt person finns det inga begränsningar.
 • Bra lagprestationer belönas på Friday. Du erbjuds en fast månadslön och teambaserad månatlig bonus.
 • Konkurrenskraftiga villkor gällande försäkring, friskvård & pension.
 • Provanställning med tillsvidareanställning.
ÖVRIG INFORMATION:
 • Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • Placering: Vasaplatsen 8, 41134 Göteborg.
 • Kontaktperson: Rebecka Forsman, rebecka@friday.se.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OSS:
Friday startades 2018 av personer med gedigen erfarenhet från rekrytering och konsultuthyrning inom tech, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar, från stora, välkända och globala företag till mindre startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter, oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar.

Friday finns med kontor i Göteborg och Stockholm och genomför över 1000 karriärmöten årligen. Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik! Vi är experter på det vi gör och vill hjälpa våra kandidater i sina karriärsval. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när de ser fram emot att gå till jobbet varje morgon.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?