Administratör med fokus på dokumentkontrollering för omgående start

Administratör med fokus på dokumentkontrollering för omgående start

Vill du arbeta på ett bolag som jobbar med sjömätningar för projekt i hav och sjömiljö? Vi söker för kunds räkning just nu en Document Controller med omgående start till deras huvudkontor i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Som Document Controller har du ett övergripande ansvar att kvalitetssäkra viktiga dokument mot kundföretaget både internt och externt. Detta innebär att du kommer ansvara för att supportera projektavdelningen genom att namnge, granska och lagra all projektdokumentation mot kund.

Rollen innebär högt tempo men ställer fortfarande krav på noggrannhet och kvalitet i arbetet. Du har möjligheten att bredda din roll mot andra interna avdelningar om du har rätt driv och visar initiativtagande.

Arbetsuppgifter

Eftersom jobbet kräver att man följer specifika riktlinjer och dokumentkoder så ser vi gärna att du som person är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten.
 • Registrera dokument mot kund med rätt dokumentkoder
 • Kommunicera med kund främst via mail
 • Ansvara för att dokumenten håller projektstandard
 • Underhålla och förbättra dokumentkontrollsystemet ProArc
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bakgrund inom naturvetenskap eller liknande. Du kan vara både student eller nyexaminerad från eftergymnasiala studier. Tjänsten är från och med nu fram till september ut med möjlighet till förlängning för rätt person.
 • Obehindrad i engelska i både tal och skrift
 • Datavana och lätt att sätta dig in i olika system
 • Lätt att förstå arbetsflöden kopplat till rollen
Vi lägger stor vikt vid rätt person för rollen. Vi ser gärna att du är initiativtagande, driven och flexibel. Du är kundfokuserad och gillar att kommunicera med kunder och interna avdelningar.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid fram till september med chans till förlängning
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Mattias Isik - Recruiter mattias@friday.se
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

www.friday.se

Sökord: administratör, biolog, geolog, naturvetare, heltid
Mer info
Kontaktperson Mattias Isik
Email Mejla Mattias Isik
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (41 dagar kvar)