Vi söker nu en drift & underhållstekniker

Vi söker nu en drift & underhållstekniker

Om oss

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Om företaget

Fria Bröd är ett familjeägt företag med en stark värdegrund. Fria är marknadsledande i Norden inom gluten, laktos och Mjölkfria bageriprodukter. Fria Bröd bakar sina bröd utifrån ett unikt recept. Alla Frias produkter är färskfrysta.

Dina arbetsuppgifter

Som drift & underhållstekniker hos Fria Bröd arbetar du med förebyggande samt felavhjälpande underhåll av bageriets maskinpark samt tillhörande produktionsutrustningen. I arbetet ingår även att genomföra diverse tekniska förbättrings och förändringsarbeten. Du kommer dagligen arbeta när operatörerna där du med din tekniska kompetens och erfarenhet bidrar till en så säker och problemfri produktion som möjligt.

En förutsättning för att lyckas i den här tjänsten är bred mekanisk och el teknisk kompetens samt gedigen erfarenhet av mekanisk samt maskinelektrisk felsökning. Som person behöver du vara både prestigelös och lösningsorienterad samt ha lätt för att kommunicera och samarbeta. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom livsmedelsproduktion.

Tjänsten innebär 2-skift, dag och kvällsskift (ej helg)

Din profil

Efterfrågade kompetenser:
  • Bakgrund som tekniker /mekaniker med el-kompetens,
  • God erfarenhet inom maskinteknisk felsökning av maskiner och produktionsutrustning.
  • God erfarenhet inom systematisk felsökning, kunna läsa el-schema samt mäta och felsöka maskinelektriskt.
  • Erfarenhet av mekaniska och maskinelektriska reparationsarbeten
  • Viss erfarenhet av svetsarbeten
  • Ett tekniskt genuint intresse
  • Datakunskap inom Officepaketet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Truckkort önskvärt.
Hos vår kund råder en positiv och möjlighetssökande atmosfär på företaget.

Vi gör urval löpande men behöver din ansökan senast den 31 januari.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Process industrin, livsmedelstillverkning