Webbutvecklare till välkänt företag!

Webbutvecklare till välkänt företag!

Behärskar du C#/.NET och vill använda dessa kunskaper till att driva och utveckla Webb, E-handeln och den digitala marknadsföringen för ett välkänt bilföretag? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som .NET-utvecklare hos vår kund är det din uppgift att tillsammans med ditt team driva och utveckla företagets webb, e-handel, bilförsäljning, servicemarknad samt ekonomi. Digital transformation av detta kända bilföretag är vad du och dina kollegor i grunden kommer att arbeta med. Förutom att koda ingår även andra saker i dina arbetsuppgifter, så som att vara second line support och medverka i workshops. Supporten kommer att utgöra cirka 20 % av din tid där du genom din expertis får svara på frågor och hjälpa kunder och andra anställda med eventuella problem som uppkommer. I workshopsen kommer du tillsammans med resten av verksamheten att diskuttera krav, avgränsningar samt ta fram lösningsförslag.

En vanlig arbetsdag startas genom ett daily stand up möte där man går igenom vad som behöver prioriteras under dagen samt hur man ligger till i projekten. Allt från att planera alla sprintar, skapa nya funktioner och utveckla dessa tillsammans med ditt team är delar av de dagliga arbetsuppgifterna.

Din profil

Vi söker dig som med sitt stora e-handel och digitalisering kan hjälpa företaget att fortsätta utvecklas och digitaliseras. Om du känner dig redo för denna utmaningen är du rätt person för tjänsten!

Skallkrav:
  • Utbildning inom webb, systemutveckling eller liknande
  • Behärska kodning i .NET
  • Svenska i tal och skrift
  • Intresse för Webb och E-handel
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 07077138470
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget erbjuder kopletta tjänster inom drift, support och utveckling för bilåterförsäljare. Prestanda, säkerhet och enkelhet är värdeord som företaget jobbar med. Avdelningen du kommer att arbeta på har 65 anställda som alla arbetar inom support, drift, utveckling och telefoni.

Ett intro kommer att hållas under dina första arbetsdagar av dina seniora medarbetare och dessa samma medarbetare kommer att finnas och stötta dig under så lång tid som du behöver för att bli en expert inom ditt område.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.