Webbutvecklare till IT-bolag inom bilindustrin

Webbutvecklare till IT-bolag inom bilindustrin

Webbutvecklare till IT-bolag inom bilindustrin

Har du en examen inom data? Vill du ingå i ett sammansvetsat webbteam vars jobb är att utveckla och uppdatera webbshoppar till välkända bolag inom fordonsindustrin? Vi söker nu både utvecklare inom Front- och Backend till vår kund.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Webbutvecklare hos vår kund kommer du vara en del av webbteamet, bestående av 12 sammansvetsade erfarna utvecklare. Ditt teams uppdrag är att utveckla nya hemsidor, utveckla och buggfixa befintliga samt lösa vissa 2nd line supportärenden kopplat till användarupplevelse.

Några av verktygen vi jobbar med:
 • .NET/C#
 • SQL
 • Episerver
 • Vue.js
 • Javascript
 • CSS/HTML
Om företaget

Vår kund erbjuder kompletta tjänster inom drift, support, utveckling och projektledning för bilåterförsäljare och är ett systerbolag till en välkänd aktör inom bilförsäljningsbranschen. Dem ansvarar helt och hållet för IT-miljön hos sina kunder där prestanda, säkerhet och enkelhet är i fokus.

Webbteamet som du kommer att vara en del av består av utvecklare inom front- och backend samt UX och är idag 12 personer. Bolaget består dock av 65 anställda som alla arbetar inom support, drift, utveckling och telefoni. Du hittar bolaget beläget i Mölndal.

Ett intro kommer att hållas under dina första arbetsdagar av dina seniora medarbetare. Dessa samma medarbetare kommer att finnas till och stötta dig under så lång tid som du behöver för att bli en expert inom ditt område.

Din profil

Vi söker dig som med ett stort intresse för IT och programmering, öppenhet och framåtanda vill vara en del av detta spännande bolag!

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning inom data eller likvärdig kompetens.
 • Flytande svenska & mycket god engelska.
Meriterande:
 • Kunskap inom våra verktyg (se arbetsuppgifter)
 • Relevant arbetslivserfarenhet
 • Hobbyprojekt inom programmering
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor


Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.