Webbutvecklare till Göteborg!

Webbutvecklare till Göteborg!

Brinner du för webbutveckling och tycker om att arbeta i team? Då har vi en tjänst för dig! Ansök redan idag då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Dina arbetsuppgifter

Som webbutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med frontendutveckling. Arbetet sker i projektform, där du som webbutvecklare är med under hela resan från början till slut. I alla projekt jobbar ni i team med alltifrån 2 till 10 personer i en öppen arbetsmiljö. Hos företaget kommer du även att ha viss kundkontakt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande inom till exempel funktionalitet och förbättringar av färdiga och påbörjade produkter.

Din profil

För att passa för tjänsten som webbutvecklare hos vår kund bör du ha ett brinnande intresse för utveckling. Som person gillar du att arbeta i team, ha viss kundkontakt och ta egna initiativ.

Krav för tjänsten
 • YH eller högskoleutbildning inom data/webbutveckling
 • Goda kunskaper i JavaScript (ES6 och ES7)
 • Goda kunskaper i HTML och CSS/SCSS med ramverk som t.ex. Bootstrap, Tachyon och Bulma
 • Erfarenhet av Angular
 • Erfarenhet av att jobba med RESTful API
 • Objektorienterad programmering
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Lämpligt ex-jobb, arbetserfarenhet, praktik eller hobbyprojekt inom webbutveckling
Meriterande för tjänsten
 • Erfarenhet av ytterligare erkända ramverk för PHP och JavaScript (t.ex. Laravel, React och Vue)
 • Erfarenhet och ett öga för design, UX/UI (t.ex. Figma, Illustrator och Adobe XD)
 • Versionshantering i något av följande: git (ex GitHub, GitLab eller dyl.), svn, mercurial
 • Erfarenhet av att jobba agilt tillsammans i ett team
 • Erfarenhet av databashantering (både SQL och NoSQL)
 • Erfarenhet av Linux och Windows Server
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökningar löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningsdag, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som du kommer att arbeta för brinner för tekniska innovationer som effektiviserar människors liv. Deras största fokus ligger på lärande och motivation genom att använda spelets kraft. Tre områden som företaget är aktiva inom är:

1. Skola och lärande
2. Kollektivtrafik och mobilitet
3. Sjukvård och hälsa

Vår kund är en mix av bl.a. affärsutvecklare, konceptutvecklare, projektledare, testare, spelutvecklare och systemutvecklare. Just nu söker dem ytterligare en webbutvecklare som vill vara med i deras team!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.