Webbutvecklare sökes till växande bolag i Centrala Göteborg!

Webbutvecklare sökes till växande bolag i Centrala Göteborg!

Har du ett stort intresse för programmering och vill vara med och skapa framtidens e-handel? Vill du arbeta med utveckling i det unika språket Elm? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du arbeta med implementation och utveckling av kunders e-handelslösningar med Magento som bas. Du kommer att ingå i ett mycket kompetent team där alla är drivna och vill hitta de bästa lösningarna. Arbetet sker i en kreativ och innovativ miljö och du kommer vara med i projekt från kravspecifikation från kund tills det att en färdig lösning presenteras.
Här kommer du att arbeta på en arbetsplats med en stark social gemenskap. Det finns även många möjligheter för kompetensutveckling och att växa med bolaget.

Din profil

Krav:
  • Stort programmeringsintresse
  • Utbildning från högskola/YH som systemutvecklare eller liknande alternativt 3 års erfarenhet från branschen
  • Goda kunskaper i engelska
Meriterande:
  • Goda kunskaper i svenska
  • Kunskaper av Elm och/eller utveckling i PHP
  • Erfarenheter av Magento
Personlighet:
Vi söker dig som brinner för utveckling, problemlösning och vill vara kreativ. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Vidare är du nyfiken, framåt och älskar att hela tiden utvecklas. Detta är en perfekt start för dig som är ny i branschen och vill komma in tryggt och säkert i din karriär!

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder sina kunder skräddarsydda e-handelslösningar i Magento och vill vara en långsiktig partner. De besitter många olika spetskompetenser och har en gedigen erfarenhet av e-handel. Deras kontor är beläget i centrala Göteborg och består idag av ca 30 anställda som alla arbetar mot ett gemensamt mål. Atmosfären är prestigelös, arbetet tas på allvar samtidigt som vikten av att ha roligt tillsammans finns.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.