Vision Engineer sökes!

Vision Engineer sökes!

Är du en driven person som gillar att arbeta i team för att ta fram nya lösningar? Vill du arbeta med nya tekniker där du får möjlighet att utvecklas? Sök då tjänsten som Vision Engineer idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Vision Engineer kommer du att ingå i ett team och tillsammans med dina teammedlemmar ta fram nya simulerade miljöer som används för fordonstester. Ni kommer alltså att utveckla testmiljöer som ligger så nära verkligheten som möjligt som sen används för att utsätta fordon för olika situationer innan fordonet når produktionsstadiet. Du kommer att få vara med när testerna genomförs och pröva de olika säkerhetsnivåerna i fordonet. Exempel på dessa tester kan vara simulerade situationer där man kan se vad som händer med fordonet vid en kollision med en fotgängare eller hur fordonet reagerar på halt underlag.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen som Vision Engineer tror vi att du har ett stort driv och viljan att lära dig. Det kommer krävas att du är självständig och ansvarstagande men förstår vikten av att hela teamet tillsammans tar sig närmre målet. Som Vision Enginner ser vi att du har en utbildning inom spelutveckling eller liknande, grundläggande programmeringskunskaper i något objektorienterat språk samt känner dig bekväm med både svenska och engelska i tal och skrift.

Skallkrav:
  • Spelutvecklingsutbildning
  • Spelutvecklingskunskaper i Unity/Unreal Engine
  • Programmeringskunskaper i minst ett objektorienterat språk
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
* Kunskap/erfarenhet av programmering i C++

Villkor

Start: omgående
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen till oss på Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med att bland annat utveckla och testa fordon i simulatormiljö där man får möjlighet att utsätta ett fordon för situationer och pröva fordonet på ett sätt som är svårt att göra i verkligheten.

Mer information om företaget och den specifika avdelningen ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.