Vill du utvecklas som inom .Net?

Vill du utvecklas som inom .Net?

Centralt företag söker systemutvecklare mot webb. Har du utbildning mot webbutveckling och vill ta nästa steg för att bli bättre bland grymma kollegor i ett företag som är i framkant. Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I team arbetar ni med inhouse-projekt inom webbutveckling. Vår kund testar ofta nya arbetssätt, för att se vad som funkar bäst för sina anställda. TikTok kan bli ditt och ditt team sätt att arbeta. Det är uppbyggt för att optimera teamets arbete och dina personliga utvecklingsmöjligheter. Först sprintar ni i två dagar med projektet. Därefter används en dag för att sammanställa och fokusera på personlig utveckling. För att sedan sprinta i två dagar till. Kodningen sker i Episerver-miljö efter kundens behov och din roll börjar som systemutvecklare/kodare, men har utvecklingsmöjlighet åt många håll. Eftersom teamet sköter allt från kundkontakt, spåna idéer hur ni löser kundens behov, till själva bygget av hemsidan/intranätet/systemet och servicen därefter. Det behövs strateger, interaktiondesigner, grafiska designers, systemutvecklare, testare, gränssnittsutvecklare och projektledare i teamen och du sätter gränserna för din utveckling. Företaget belönar dessutom de som tar ansvar och lär sig nya saker, i form av ett bonussystem.

Din profil

Kunskapstörstig systemutvecklare med en hög samarbetsvilja för att nå det bästa resultatet. För att fungera i teamet är det viktigt att vara lösningsinriktad och kunna kommunicera. Du behöver ha .Net-kunskaper och ett intresse för webbutveckling.

Skallkrav:
  • Utbildning (lägst YH/KY) inom systemutveckling .Net mot webb
  • Svenska
  • Engelska
  • Någon form av arbetslivserfarenhet
Starkt meriterande:
  • Kodat i Episerver miljö (utbildning eller arbete)
  • Gränssnittsutveckling
  • Hobbyprojekt
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid,

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jonatan Hallqvist
Telefon 0722166799
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett framgångsrikt bolag som blivit utsedda till både Gasell-vinnare och Superföretag av Veckans Affärer ett flertal gånger. De hjälper sina kunder hitta rätt i den digitala förändringen. Med design som metod och kundupplevelsen i fokus utmanar dom föråldrade strategier och formar nya digitala affärsmöjligheter. Dessa förverkligar de med en teknisk leverans i världsklass. På kundens 3 kontor finns ca 100 passionerade medarbetare. Kunden brinner för att skapa digitala lösningar i form av webbplatser, e-handelslösningar och intranät som sätter användaren först. Under åren har de skapat målinriktade lösningar på framförallt Episerver och Sharepoint för kunder så som Castellum, Armatec, Mio, Göteborgs stad, Bjurfors och många fler.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.