Valmet söker en Junior Konstruktör!

Valmet söker en Junior Konstruktör!

Är du en "maskinare" med ett stort tekniskt intresse? Vill du vara med att bidra till säkerheten i en global koncern? Har du en god kommunikativ förmåga och anser dig vara prestigelös? Tveka inte att ansöka!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Konstruktör kommer du att tillhöra en grupp på 12 personer, varav 6 stycken arbetar som konstruktörer och resterande som processingenjörer. Er gemensamma nämnare är att ha ett globalt ansvar över säkerhets-produkter till de olika pannorna. Initialt kommer du ha en mentor som lär upp dig. På sikt, efter cirka 6 månader kommer du att kunna ta dig an projekt själv och gör då mindre kundmodifieringar. På längre sikt kan det förekomma i tjänsten att du får arbeta ute i fält där du fungerar som en guide för montage. I det stora hela kommer du att:
  • Cadda i Solid Work samt AutoCad
  • Jobba med mekaniska konstruktioner inom special produkter (Ex; vis löpränne-robot, löprännor samt lut-stationer)
  • Du har ofta flera projekt åt gången (200-300 timmars-projekt parallellt)
  • Site arbeten kan förekomma (3-4 veckor/år dvs cirka 30 nätter per år. 1 vecka åt gången).
Din profil

För att lyckas i rollen som Junior Konstruktör bör du vara teknikintresserad, kunna hantera kundrelationer, vara självgående samt kommunikativ och prestigelös.

Skallkrav:
  • Kandidat inom Maskin (alt. YH + erfarenhet av montagejobb)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valmet arbetar med service, uppgradering och ombyggnationer av ångpannor, sodapannor och kraftverkspannor i processindustrin. De ingår i en global koncern och är cirka 300 anställda i Göteborg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.