VS-Servicemontör sökes!

VS-Servicemontör sökes!

Är du intresserad av en ny utmaning där din vardag fylls med varierade uppdrag och en stor portion av förtroende? Har du erfarenhet av VVS och divs du av att lösa problem och att hjälpa andra? Sök då tjänsten som Servicemontör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Servicemontör kommer du att få dina uppdrag ifrån din närmsta chef och många gånger utgår du från ditt eget hem. Du kommer därför få en servicebil så att du enkelt kan ta dig ut på uppdrag. De uppdrag som du blir tilldelad varierar i både i tid och komplexitet. Det kan röra sig om renoveringar, service och underhåll, men du är också en del av utredningar och felsökningar.

Arbetet är självständigt och du kommer att från start att få arbeta ute hos kunder. Det kan förekomma projekt där ni behöver hjälpas åt på grund av projektets storlek och omfattning, men du utför i huvudsak arbetet ensam. Därför ser vi att du har erfarenhet sen tidigare och känner dig bekväm med att lösa problem kopplade till VVS.

Din profil

Vi söker dig som ser dig själv som en praktisk person med servicekänsla ut i fingerspetsarna! Som person ser vi att du är lojal, nyfiken, driven och ansvarstagande. Detta för att lyckas med de uppdrag som du kommer att bli tilldelad. Utöver detta har du körkort, talar och skriver svenska flytande samt har erfarenhet inom VVS.

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Praktisk erfarenhet inom VVS (2år)
Meriterande:
- Certifierad inom VVS branchen

Villkor

Start : Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Halmstad
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en etablerad aktör på marknaden och är ledande när det kommer till installations- och service inom värme och sanitet. Mer information om företaget lämnas vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.