Utvecklingsingenjör sökes till växande teknikkonsultbolag

Utvecklingsingenjör sökes till växande teknikkonsultbolag

Är du en driven och kommunikativ civil- eller högskoleingenjör inom data eller elektro? Har du viljan att utvecklas och jobba med projekt? Vill du arbeta på ett växande och drivande teknikkonsultbolag?Tveka då inte att söka!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta som konsult där du kommer bli tilldelad olika projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av mjukvaru-testning eller mjukvaruutveckling hos kunder inom Automotive. Uppdragen är oftast utformade så att man sitter i olika utvecklingsteam och arbetar efter agile-praxis och scrum-metoder. Du som konsult kommer dagligen att arbeta med:
 • Utveckling av elektronik, mjukvara och systemintegration i bilar och fordon
 • Avancerad simulering med hjälp av mjukvara, såsom Matlab och Simulink
 • Funktionsutveckling a.p elektronik och mjukvara för bilar och fordon
 • Avancerad provning, verifiering och testning av mjukvara och elektronik
Din profil

För att lyckas som utvecklingsingenjör hos vår kund bör du vara strukturerad, kvalitetsmedveten, drivande och kommunikativ. Detta för att kunna skapa ett så bra resultat som möjligt och snabbt komma in i den nya tjänsten.

Skallkrav:
 • Civil- eller högskoleingenjör inom relevant område såsom data eller elektro
 • Grundläggande kunskaper i C/C++
 • Grundläggande Cad ex.vis AutoCad/CadSoft
 • Grundläggande simuleringsverktyg ex.vis Simulink
 • Kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Arbetslivserfarenhet inom fordonsbranschen
 • Arbetat i agila projekt
 • Erfarenhet av säkerhet såsom ISO26262
Villkor

Startdatum: Vid överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett teknikkonsultbolag som arbetar med innovation och produktutveckling inom Automotive/fordonsbranschen. Hos dem får du arbeta med utmanande uppdrag där tekniken är i framkant. Företaget har idag flera spännande uppdrag inom produktutveckling såsom mekanisk konstruktion, projektledning samt el- och mjukvaruutveckling. Exempel på roller inom företaget är projektledare, SW-test, SW-utvecklare och konstruktörer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.