Utvecklingsingenjör sökes till teknikföretag i framkant!

Utvecklingsingenjör sökes till teknikföretag i framkant!

Är din dröm att få arbeta på ett företag som låter dig få utlopp för ditt omättade teknikintresse? Vill du hjälpa till med att utveckla morgondagens teknik? Är du nyfiken, lösningsorienterad och en utebildning inom exempelvis teknisk fysik? Tjänsten du har väntat på är här!

Dina arbetsuppgifter

I det här företaget kommer du att få arbeta i små som stora mycket intressanta projekt. Vår kund har ett agilt arbetssätt och dina uppgifter består i att dels koda för att utveckla olika typer av system/produkter. Rollen du blir tilldelad är mycket varierad med huvudsakligt syfte är att utveckla egna mjuk- och hårdvaror.

Initialt kommer du att främst jobba inhouse med ett mindre projekt. Tillsammans med dina ingenjörs-kollegor kommer du att få den vägledning du behöver för att komma in i arbetet och deras processer som skapas i National Instruments och LabView. Du kommer tillåtas att utvecklas åt det hållet du är mest intresserad av beroende på vad vår kund har för tillgängliga projekt. Här har du alltså en enorm möjlighet att få börja din karriär i ett mycket kompetent företag.

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken och har en förkärlek till den nyaste tekniken. Du har ett genuint intresse av att koda och utveckla mjuk- och hårdvara samt har lätt för att arbeta mot ett gemensamt mål i ett härligt team.

Skallkrav:
  • Kandidat eller Master inom relevant ingenjörsutbildning såsom datateknik, teknisk fysik, mekanik, automation, elektro, maskin eller dylikt
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Kunskaper inom National Instrument samt LabView

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00 (flextid)
Omfattning: Heltid 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund utvecklar sina egna produkter till flera olika välkända företag såsom NASA, Ericsson och Volvo. De utvecklar och tillverkar lösningar och kundspecifika produkter samt tillhandahåller traditionell konsultverksamhet. Huvudkontoret finns i Göteborg men de har även kontor i Karlstad samt Helsingborg. De roller som finns i företaget är programmerare, utvecklare, ingenjörer samt säljare. Vår kund är en platt organisation med korta beslutsvägar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.