Utvecklare till globalt försvars- och säkerhetsföretag

Utvecklare till globalt försvars- och säkerhetsföretag

Vill du jobba som utvecklare och samtidigt göra skillnad i samhället? Är du nyexaminerad och vill jobba i ett bolag med stor teknisk kunskap? Då är du kanske vår kunds nästa utvecklare!

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer vara omväxlande och innehållsrikt och främsta uppgifterna sker mot radarsignalbehandling.

Som utvecklare i vår grupp ansvarar du för design av script, programvaror och drivers. Informationssäkerhet är ett viktigt område där vi använder olika metoder och verktyg för att fylla våra kunders krav på säkra system. Våra produkter lever länge och en betydande del av vårt arbete består av service och uppgraderingar.

Du arbetar med moderna utvecklingsmiljöer för att skapa lösningar med hög kvalité och har stöd i byggservrar, continuous integration tänk, automatiska tester etc.

Du kommer att vara en del i ett scrumteam med stor kunskap och stort engagemang. Teamen jobbar tätt och tillsammans planeras, prioriteras och utvärderas arbetet för att nå bästa möjliga resultat. Fokus kommer till stor del ligga på web-design/webbutveckling.

Din profil

Vi tror att du som person är driven, nyfiken och trivs bäst med att jobba i team. Självklart tar du även stort ansvar för dina egna uppgifter men att du i grunden är en teamspelare. Vi tror att du är en person som vågar att testa och chansa för att komma framåt. Du känner dig säker i din programmering och har som mål att bli ännu bättre.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör inom relevant område.
  • Kunskaper i HTML, Javascript, Python
  • Svenska o Engelska
Meriterande:
  • C++
  • Relevant arbetslivserfarenhet
Villkor

Omfattning: Heltid, 100 %
Ort: Göteborg
Arbetstid: Dagtid, 8-17
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Cirka 15 500 medarbetare arbetar i en global koncern där de är tekniskt ledande inom flera områden

Saab är också ett möjligheternas företag, där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.