Utvecklare sökes till personligt företag som expanderar!

Utvecklare sökes till personligt företag som expanderar!

Är du nyexaminerad inom Data/IT? Vill du jobba med utveckling av skräddarsydda system där du får vara med i hela processen? Sök då redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att sitta och jobba i projekt, antigen har du hand om ditt egna projekt eller så har du hand om en del utav ett större projekt. När du väl har utvecklat ett skräddarsytt system för din kund - kommer du även att kontinuerligt att uppdatera och uppgradera de. Vilket gör att du får vara med och följa ditt projekts utveckling!
Du kommer främst att jobba i embedded programmering, hårdvarunära.

Ditt kontor finns i Göteborg och du kommer att sitta in-house. Här kommer du få jobba tillsammans med ett flertal seniora personer som arbetat för både företaget och med utveckling under en länge tid.

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad och junior utvecklare, med en vilja att bli bättre och bättre. Du har avslutad utbildning inom Data/IT/teknik och vill jobba med utveckling.

Det viktiga är att du brinner för utveckling och tycker det är spännande med både systemutveckling, testning och design och vill gärna vara med och se hela delen i en process.

Du skall ha goda kunskaper av C och C++.

En perfekt start för dig som är ny i branschen och vill komma in tryggt och säkert i din karriär!

Krav:
  • Minst 3-årig avslutad utbildning inom data/IT/teknik eller liknande
  • Bra kunskaper av C och C++
  • Starkt programmeringsintresse
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Mindre kunskap om kretskortsscheman
Meriterande:
- Kunskaper inom Labview

Villkor

Start: Omgående
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval sker löpande, så sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 1985 och är specialiserat på att utveckla skräddarsydda system för och i nära samarbete med, sina kunder. I början av sin resa inriktades huvudliga fokuset på design, utveckling och produktion av specifika typer av mätprocessorer för marinmarknaden.

Företaget expanderade, och dagens sortiment omfattar system inom områden som når från föroreningssystem för föroreningar till landbaserade pappersbruk i linjeövervakningssystem. Dem är med från början av utvecklingen av de skräddarsydda systemen. Alltifrån layoutarbete, detaljdesign, mjukvaruhantering, produktion av PCB-kort, datormontering och slutlig inspektion och självklart test av sin produkt.

Systemen är utvecklade för tungt arbete i tuffa miljöförhållanden!

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.