Utvecklare av webbapplikationer till globalt företag

Utvecklare av webbapplikationer till globalt företag

Vill du arbeta som junior programmerare mot applikationer och webbutveckling? Vill du vara del av ett internationellt företag med goda förutsättningar för att avancera? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna i rollen som junior programmerare kommer i första hand att bestå av utveckling av vår kunds egna applikationsverktyg som används för att ta fram skrivarapplikationer till deras etikett och biljettskrivare ämnade för slutkunder och återförsäljare. Applikationsverktyget utvecklas med webteknologier såsom JavaScript/Node.js, HTML5, CSS och scriptspråket Lua. Programmering sker både i frontend och backend, samt Git for versionshantering.

Inledningsvis kommer du att få en introduktion till företaget och deras produkter. Du kommer sedan att sitta med i en utvecklingsgrupp där du har chans att lära dig från mer seniora medarbetare. Hos vår kund råder det ett öppet klimat och frågor välkomnas varmt!

Din profil

För att passa in i rollen som junior programmerare hos vår kund gillar du att arbeta i team, är kundorienterad och har ambition att göra ett bra jobb som möter eller överträffar kundens förväntingar.

Skallkrav:
  • Lägst YH-utbildning mot programmering/system, alternativt motsvarande erfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • JavaScript, HTML
Meriterande:
  • Programmeringsspråket Lua
  • Scriptprogrammering
  • Kunskap från serverlösningar
  • Allmän kunskap av nätverk
Villkor

Arbetstider: 08:00-17:00 / 09:00-18:00

Omfattning: Heltid

Ort: Mölndal

Start: Omgående

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund utvecklar, tillverkar och säljer utrustning och system inom automatisk identifikation (streckkoder, etiketter etc.) och datainsamling, även kallat AutoID. De finns representerade på en global skala, exempelvis i Asien, Europa och Nord Amerika med 5000 anställda i koncernen. Ansvarsområdet i Göteborg inbegriper applikationsutveckling, modifiering av existerande produkter, utveckling av nya produkter, samt arbete mot affärsutveckling och teknisk applikationssupport.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.