UX-designer till uppdrag inom bilindustrin

UX-designer till uppdrag inom bilindustrin

Vill du bli en duktig UX-designer och har intresse för front-end? Då har vi jobbet för dig. Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos vår kund kommer du arbeta med olika uppdrag, där det första projektet är hos en stor aktör inom bilindustrin i Göteborg. Vi letar efter dig som vill vara en del av en projektgrupp där ni steg för steg jobbar för att utveckla system för att göra dem så användarvänliga som möjligt.
Som en del av detta projekt får du vara med och påverka processen och optimera funktioner hos kund.
Du kommer arbeta med interna system och göra digitala skisser tillsammans med utvecklare som ni sedan dokumenterar och redovisar för slutkund.

Din profil

Vi söker dig som har viss erfarenhet kring UX-processen och som drivs av att lära sig mer, genom att jobba både självständigt och i grupp. Som person ser vi att du är positiv, en lagspelare och öppen för förändring.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av UX-processen ifrån exempelvis examensarbete, praktik eller tidigare arbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunnig i Angular
Starkt meriterande:
  • Node.js
  • HTML
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: kontorstider
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Bergendahl
Telefon 076 3078167
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag vars specialitet är att hitta lösningar inom IT och mekanik. Deras mål är att växa smart genom att växa organiskt och i lagom takt. Detta för att ha störst möjlighet att hitta rätt medarbetare och rätt kunder att arbeta och utvecklas med. De strävar alltid efter långsiktiga relationer, något de anser att alla parter vinner på.

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?

Välkommen med din ansökan!