Tysktalande kundsupport till Salming

Tysktalande kundsupport till Salming

Är du tysktalande och tycker om att jobba både administrativt och med kundkontakt? Då är du kanske vår nya kollega!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i kundsupporten med fokus på Salmings tyska marknad.
Salming står snart inför ett systembyte och du kommer att få möjligheten att själv kunna vara med och påverka arbetssättet. Här finns goda möjligheter att utvecklas och är du dessutom sportintresserad finns det extra mycket möjligheter att få vara med på ett hörn inom flera områden i företaget.
Du sitter tillsammans med två kollegor som arbetar mot den svenska marknaden, av dom kommer du också få din introduktion tillsammans med en kollega som sitter i Tyskland.
Här får du arbeta med ett roligt och välkänt varumärke!

Ett exempel på arbetsuppgifter kan vara:
 • Kundsupport för tyska B2B- kunder
 • Kundsupport till övriga exportländer
 • Kundadministration
 • Vara behjälplig vid översättning (tyska-svenska)
 • Vara behjälplig vid kontakt med tyska myndigheter
 • Svara på produktfrågor
 • Lägga orders
 • Löpande leveransbevakning
Din profil

Skallkrav:
 • Flytande tyska och svenska
 • Att du är en kommunikativ och serviceinriktad person
 • Administrativ vana/förmåga
Vi ser gärna att du är en lugn och trygg person som är bra på att lägga upp ditt arbete själv och ta egna initiativ, du gillar att prata med människor och funkar väl i team med andra.
Skulle du vara dessutom idrottsintresserad eller ha kunskap om Salmings produkter så är det meriterande.

Villkor

Lön- Enligt överenskommelse
Tider- 8-17 heltid
Ort: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec 2020 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Salming utvecklar skor, innebandyklubbor, squashracket och sportkläder utifrån utövarens perspektiv. Oavsett om du håller på med elitidrott eller bara vill springa skadefritt så har vi samma utgångspunkt: No nonsense products for no nonsense people.
"Salming's personality is formed by our heritage and our roots in sports. To us, it's all about willpower, athleticism, passion and performance.
Play, and play hard. Börje Salming was never an average Joe on the ice. His heritage taught him to always deliver and never quit - no matter the cost. Even at the cost of more than 500 stitches and a 50% loss of eyesight on one of his eyes; he got in there, covered that shot and got right back to it to make the team win. It's the spirit of a fighter. A one in a million attitude"

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.