Testingenjör till välkänt, internationellt bolag i Göteborg!

Testingenjör till välkänt, internationellt bolag i Göteborg!

Vill du jobba med ny spännande teknik på ett av Sveriges största bolag med fina karriärmöjligheter? Sök tjänsten som Systemtestare!

Dina arbetsuppgifter


I rollen som systemtestare kommer du ingå i ett team i Göteborg där du kommer att utforma, genomföra och utvärdera testfall av komplexa produkter inom telekommunikation.

Teamet ansvarar för utvecklingen och lanseringen av Gateway-produkter. Mycket av testningen genomförs av de tvärfunktionella utvecklingsteamen, men även av team dedikerade till att utföra omfattande regressionsverifiering. Vår kund letar nu efter en skicklig, motiverad och serviceinriktad person som vill ingå i deras team, utvecklas som testare samt bygga kompetens inom telekommunikation.

Om företaget


Information ges vid intervjutillfället

Din profil
  • Relevant eftergymnasial högskoleutbildning
  • Goda kunskaper i Java alternativt Python.
  • Tidigare relevant yrkeserfarenhet eller projekt att uppvisa anses meriterande.
Vi ser att du är en driven, social och framåt person som är nyfiken på att lära dig ny teknik. Du drivs av problemlösning och tycker med fördel att matematik är stimulerande. Du räds inte att ta dig an nya utmaningar och tar med fördel egna initiativ. Välkommen med din ansökan!

Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor


Start: Snarast eller enligt ök

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)

Jesper Eriksson

076 – 036 12 32

jesper.e@framtiden.com

Publiceringsdatum

2021-04-16

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag

Kontaktperson(er)


Jesper Eriksson

0760-36 12 32

jesper.e@framtiden.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.