Junior java-utvecklare till spännande internationellt bolag!

Junior java-utvecklare till spännande internationellt bolag!

Vill du arbeta som java-utvecklare? Här får du chansen att arbeta på ett internationellt bolag med en produkt som används världen över. Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior java-utvecklare kommer du bli en del av ett kompetent team på. Huvudprodukten är uppbyggd i Java och dina arbetsuppgifter kommer att innebära ett fokus på att effektivisera dagens tester.

Teamet arbetar i sprintar på två veckor med dagliga möten. Som java-utvecklare har du en viktig roll då du arbetar i produkten och din uppgift är att säkerställa att den levererar rätt kvalité. En grundlig introduktion i företaget, produkten och rollen kommer att ges vid start och du kommer att tilldelas en mentor i form av en senior kollega. Här har du chansen att arbeta på ett internationellt företag, men en alldeles unik produkt som används världen över!

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleexamen inom IT/utveckling alternativt en YH utbildning
  • Java
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av test
  • Svenska i tal och skrift
  • Script, chili, cucumber
Som person är du nyfiken, noggrann och analytisk. Du trivs med att jobba i team, är flexibel men samtidigt fokuserad på din egna utveckling. Du vill lära dig en ny produkt och vara med och utveckla företaget och testverksamheten. Du är serviceinriktad och tar stort ansvar för de ärenden som hamnar på ditt bord.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 8-17
Ort: Göteborg
Tillträde: Omgående
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 0722-05 64 16
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett dynamiskt och växande internationellt IT-företag som erbjuder systemlösningar för varuhus, modekedjor, dagligvaruhandel och detaljhandelskedjor. I dag har vår kund ca 170 medarbetare baserade i Sverige och utomlands. Vill du utvecklas i din roll genom att lära dig en unik och ledande produkt i en miljö med härliga och kompetenta kollegor är det här du skall befinna dig. Sök redan idag! Mer detaljerad information om företaget ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.