Tekniskt ansvarig projektingenjör sökes!

Tekniskt ansvarig projektingenjör sökes!

Är du redo för nästa utmaning i din professionella utveckling? Ta möjligheten och sök rollen som Projektingenjör hos vår kund och utveckla en spetskompetens på ett innovativt bolag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tekniskt ansvarig/projektingenjör så ansvarar du för att hjälpa företagets kunder med projekt inom betong- och stålsegmentet. Du mottar förfrågningar med beskrivning från företagets slutkunder kring vad som efterfrågas, och därefter ansvarar du som teknisk ansvarig för att utveckla, dimensionera, prova samt dokumentera produkten. Vidare kommer du även agera stödfunktion för säljorganisationen och således vara delaktig i hela ledet. Arbetet kräver både tät kundkontakt, och möjlighet att utveckla teknisk spetskompetens då bolaget utvecklar unika produkter. Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
  • Ta fram utseende samt producera produkten till rätt pris.
  • Beräkna och verifiera produkten.
  • Prova produkten så den klarar det den är avsedd för.
  • Dokumentation - bl.a. installation och övrig information.
  • Dialog med kund samt stödfunktion till säljteamet.
Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör med fördel inriktning byggnadsingenjör
  • Minst 1 års relevant erfarenhet - med fördel inom betong & stålproduktion, men ej ett krav
  • Körkort B
  • Erfarenhet av beräkning i dina tidigare arbetslivserfarenheter
Vidare lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Vi ser vi att du är en problemlösare som inte räds att ta egna initiativ samt driva arbetet framåt självständigt. Du trivs att arbeta nära tekniken samtidigt som du är lyhörd och engagerad i dialogen med kund. Välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Kungälv
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Publiceringsdatum
2021-03-30
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.