Teknisk supporttekniker i centrala Göteborg!

Teknisk supporttekniker i centrala Göteborg!

Brinner du för teknik och service? Vill du arbeta på ett attraktivt företag med goda utvecklingsmöjligheter? Sök rollen som supporttekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker så blir mejl och telefon dina främsta verktyg när du dagligen ger god service till företagets kunder. I stor utsträckning handlar din roll om felsökning, spåra problem, underhåll samt ge service kring den e-handelsplattform som företaget levererar till sina kunder.

Du kommer ingå i ett team om cirka sex stycken supporttekniker, där ni tillsammans hjälper varandra att utvecklas såväl tekniskt, som att skapa goda relationer och nöjda kunder.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskap i: HTML, CSS, Javascript
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Sökmotorsoptimering
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Tekniska hobbyprojekt inom system-och/eller webbutveckling
  • Databashantering
  • Tidigare erfarenhet av serviceyrke
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och drivs av att ge god service. Du är en kommunikativ lagspelare som kan samarbeta väl i team, men även ta egna initiativ. Vidare tror vi du är en nyfiken person som gärna tar dig an nya utmaningar att lösa.

Villkor

Start: maj/juni -20
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2020-03-16
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en innovativ teknik-, strategi och kunskapspartner som brinner för sina kunders framgång i alla kanaler. De levererar en e-handelsplattform i molnet som ger goda förutsättningar för framgångsrik retailing.

Med cirka 50 anställda och toppmoderna lokaler mitt i centrala Göteborg, erbjuder företaget dig en trivsam arbetsmiljö där du kan utvecklas tillsammans med drivna kollegor. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.