Teknisk support till växande företag i centrala Göteborg!

Teknisk support till växande företag i centrala Göteborg!

Vill du vara en del av ett nystartat företag som växer stadigt och främst finnas till för att hjälpa trogna kunder och nya användare att navigera sitt användande av företagets verktyg? Vill du ingå i ett gäng som vågar satsa och värderar ditt välmående som anställd? Sök då tjänsten som teknisk support redan idag eller tipsa någon som du tror skulle passa!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill vara en del av en företagsresa och tillsammans med dina kollegor forma arbetssätt och lösningar som tar företaget framåt. Din roll kommer att bestå av tre huvuddelar, även om rollen också anpassas mycket efter vad du själv brinner för. Den första delen är att besvara frågor via företagets chatt dit kunder vänder sig för att få hjälp. Den andra delen är att skapa nya instanser och filer för nya kunder som valt att använda sig av ert verktyg. Den tredje delen handlar om att analysera arbetet du utför och se möjligheter som kan underlätta företagets arbetssätt, att skapa är en del av resan.

För att klara av dessa arbetsuppgifter kommer du naturligtvis få en introduktion och de rätta förutsättningarna för att lära dig grunderna i företagets arbetssätt. Då du själv kommer att vara med och skapa ramarna för rollen som teknisk support är möjligheterna att vara med och påverka stora samtidigt som dina kollegor alltid finns till hands för att agera bollplank.

Din profil

Vi söker nu dig som ser fram emot en spännande resa där du får vara med och forma din roll och ta stort ansvar för din egen utveckling. Vi tror att du är en lagspelare som trivs i, och bidrar till en positiv miljö där mod och fokus ses som viktiga faktorer tillsammans med en portion av ödmjukhet. För att lyckas i rollen som teknisk support ser vi att du har ett intresse för teknik, brinner för service och känner dig bekväm med både det svenska och engelska språket.

Skallkrav:
  • Intresse för teknik
  • Känsla för service
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God vana av dator och Excell
Villkor

Ort: Centrala Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Start: Omgående eller efter överenskommelse
Urval: Sker löpande, skicka in din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som startade 2014 och sen dess har gjort en enorm resa för att ta sig dit där dom befinner sig idag. Det är ett företag som vågar satsa och visar stort mod på marknaden. Deras affärsidé är att erbjuda ett verktyg för att i realtid visualisera individens utveckling och hur den hör samman med organisationens utveckling.

Mer information ges vid intervjutillfället

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.