Teknisk specialist sökes till marknadsledande IT-bolag

Teknisk specialist sökes till marknadsledande IT-bolag

Har du en passion för IT och är en driven problemlösare? Vill du ha en professionell utveckling och få chansen att utvecklas i en mer avancerad supportverksamhet? Vill du även ha stora möjligheter att utvecklas inom företaget? DÅ är den här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som avancerad IT-support hos vår kund i Göteborg kommer du att arbeta med att stötta företagets kunder med deras system. Majoriteten av de inkommande ärendena går via kundens egen IT-avdelning men vid allvarliga fel går processen vidare till dig och dina supportkollegor. Ni fortsätter felsökningen och finner lösningen på problemet. Du kommer huvudsakligen arr arbeta med felsökning på distans genom olika former av remoteverktyg. Om felet inte kan avhjälpas kontaktas 3:e part som löser problemet på plats hos kund. Som avancerad IT specialist hos vår kund komemr du även att utföra en del oplanerade uppdrag där kunden behöver akut insats samt planerade övervaknings- och driftsuppdrag.

Här får du arbeta i en stimulerande och omväxlande roll i en organisation som befinner sig i ständig utveckling. Hos vår kund råder ett öppet klimat, korta beslutsvägar och möjligheter att påverka både ditt arbete och din utveckling.

Din profil

Vi tror att du som söker är social, har lätt för att skapa relationer och gillar problemlösing. Du är en nyfiken person som alltid vill leverera hög kvalité. Du har lätt för att sammarbeta med andra och föredrar en öppen miljö med högt i tak. Då företaget har både svenska och internationella kunder behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska. De vill att du ska se utvecklingsmöjligher i dig själv och att på sikt kunna arbeta mot utveckling inom företaget. Exempel på utvecklingssteg är produktstrateg, productowner, applukationskonsult med mera.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom IT, alternativt självlärd med några års erfarenhet
  • Grundläggande kunskaper i SQL och Java
  • Tekniskt intresse
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av kassasystem

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett marknadsledande IT-bolag som erbjuder systemlösningar för varuhus, modekedjor, daglig varuhandel och detaljhandelskedjor. Hos dem kommer du ha stora utvecklingsmöjligheter och i och med att de precis har fått många nya kunder kommer du att kunna vara med och påverka många beslutstaganden. Hos vår kund får du en mycket bra grund för att kunna fortsätta din framtida IT-karriär.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.