Teknisk säljare till växande företag!

Teknisk säljare till växande företag!

Är du en relationsbyggande säljare med intresse för teknik? vill du ha ett omväxlande jobb i ett företag med stor potential? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos vår kund kommer du att ansvara för försäljning och marknadsföring av deras produkter. Din främsta uppgift kommer vara att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med både nya och befintliga kunder.

Som introduktion kommer du att få en utbildning i företagets produkter samt utgå från kontoret med mail och telefon som främsta verktyg, när du blivit varm i kläderna kommer du att få börja åka på kundbesök för att hitta behov hos såväl varma som nya kunder.

Din profil

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som gillar att prata med människor. Du är ödmjuk, driven och social. Du ska ha en förmåga att skapa långsiktiga relationer och vara engagerad i ditt arbete.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Datorvana
  • Tekniskt intresse
Starkt meriterande:

- Erfarenhet från industriell försäljning med teknisk bakgrund

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: kontorstider
Omfattning: 100% (finns chans att jobba deltid om man vill)

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har i mer än 25 år ägnat sig åt att vara den ultimata leverantören av metallfilter. De jobbar mot olika branscher men bland annat kemisk bearbetning samt mat och dryck konsumtion. Som världens främsta tillverkare av alla sintrade metallprodukter är deras uppdrag att kontinuerligt förbättra sintrad metallteknik och ge sina kunder förädlade produkter för alla miljöer, inklusive de där extrema driftsförhållanden, krävande effektivitet och flödesspecifikationer måste uppfyllas.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.