Teknisk säljare till växande företag!

Teknisk säljare till växande företag!

Är du en vass säljare och har intresse för teknik? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos vår kund kommer du att ansvara för försäljning och marknadsföring av deras produkter. Din främsta uppgift kommer vara att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med både nya och befintliga kunder.
Du kommer vid starten att få en introduktion, detta för att lära dig var och hur man använder de olika produkterna och systemen. Därefter kommer du att få börja sälja till både befintliga och nya kunder. Du kommer i början arbeta mycket på kontoret med mail och telefon som främsta verktyg. När du blivit varm i kläderna kommer du att få åka ut på kundbesök.

Din profil

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som gillar att prata med människor. Du är ödmjuk, driven och social. Du ska ha en förmåga att skapa långsiktiga relationer och vara engagerad i ditt arbete.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Datorvana
Starkt meriterande:

- Erfarenhet från industriell försäljning med teknisk bakgrund

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: kontorstider
Omfattning: 100% (finns chans att jobba deltid om man vill)

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Bergendahl
Telefon 076-307 81 67
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har i mer än 25 år ägnat sig åt att vara den ultimata leverantören av metallfilter. De jobbar mot olika branscher men bland annat kemisk bearbetning samt mat och dryck konsumtion. Som världens främsta tillverkare av alla sintrade metallprodukter är deras uppdrag att kontinuerligt förbättra sintrad metallteknik och ge sina kunder förädlade produkter för alla miljöer, inklusive de där extrema driftsförhållanden, krävande effektivitet och flödesspecifikationer måste uppfyllas.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.