Teknisk säljare till världsledande kund inom sin bransch.

Teknisk säljare till världsledande kund inom sin bransch.

Är du tekniskt kunnig och brinner för relationsbyggande försäljning? Vill du ta nästa steg i karriären hos ett expanderande företag med internationell verksamhet? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som teknisk säljare så kommer du arbeta med att bearbeta befintliga kunder samt bygga upp nya kundrelationer. Du bokar själv upp möten med kunder samt styr din dagliga verksamhet. Arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Bearbeta kunder - följa upp över tid.
  • Bygga upp nya kundrelationer.
  • Ta ansvar för företagets försäljning.
Då säljprocesserna ofta är långa är det viktigt att du i din säljroll tror på det långsiktiga samarbetet. Inledningsvis kommer du börja arbeta på den nordiska marknaden och du behöver således även vara beredd på att resande förekommer i tjänsten. Du kommer ges intern utbildning för att få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal & skrift
  • Körkort B
  • Tekniskt lagd
Meriterande
  • Relevant högskoleutbildning starkt meriterande - gärna ingenjör, industriell ekonomi eller liknande.
  • Erfarenhet från liknande tjänst
  • Tyska & kinesiska
Vid denna rekrytering kommer vikt ligga på din personliga lämplighet för tjänsten. För att lyckas i rollen tror vi du är en social person med ett stort driv att lyckas. Vidare är du tekniskt intresserad och motiveras av att bygga långsiktiga relationer med dina kunder.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg/Kungälv
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande leverantör av lättviktsfixturer med lång erfarenhet av smarta kolfiberlösningar och innovation. De är experter på att erbjuda fixturlösningar för kontrollmätning, montering och hantering. Deras kunder finns främst inom fordonsbranschen där de tar emot unika beställningar från varje kunds specifika behov. I dagsläget är det 15 stycken anställda på företaget och deras kunder finns bland annat i Sverige, Tyskland och Kina. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.