Teknisk säljare till familjeföretag

Teknisk säljare till familjeföretag

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba med långsiktiga kundrelationer? Trivs du på ett familjärt företag där utvecklingsmöjligheterna är stora? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare hos vår kund kommer du att ansvara för försäljning och marknadsföring av företagets ventil och flödestekniska produkter. Din främsta uppgift är att skapa och utveckla affärsrelationer med både nya och befintliga kunder. Du har även ett nära samarbete med företagets leverantörer för att ta fram kundanpassade lösningar för speciella användningsområden.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Försäljning och offertarbete
  • Bevaka och följa upp affärsmöjligheter
  • Bistå med teknisk information till kunderna
Du kommer att få en gedigen introduktion och ett mentorskap när du börjar för att lära känna företaget samt användningsområdet för deras produkter och system. Du utgår från kontoret med mejl och telefon som främsta verktyg. När du vuxit in i rollen kommer du att börja sälja till både befintliga och nya kunder.

Din profil

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och gillar att prata med människor. För att trivas i rollen är det viktigt att du ödmjuk, driven och social. Du har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer, är engagerad i ditt arbete och trivs med att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Datorvana
Starkt meriterande:
- Erfarenhet av industriell försäljning med teknisk bakgrund

Villkor

Start: September eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08.00 - 16.30
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett fristående familjeägt företag som startades år 1992. Företaget verkar inom processindustrin och har ett brett sortiment av ventiler och tillhörande utrustning för industrins applikationsområden. Företaget har expanderat kraftigt under de senaste två åren och erbjuder ett intressant och stimulerande arbete i en platt organisation med högt i tak.

Huvudkontoret ligger söder om Göteborg med goda förbindelser med buss och pendeltåg.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.