Teknisk säljare till familjeföretag

Teknisk säljare till familjeföretag

Är du en vass säljare och har intresse för teknik? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos vår kund kommer du att ansvara för försäljning och marknadsföring av deras produkter. Din främsta uppgift kommer vara att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med både nya och befintliga kunder.
Du kommer vid starten att få en introduktion, detta för att lära dig var och hur man använder de olika produkterna och systemen. Därefter kommer du att få börja sälja till både befintliga och nya kunder. Du kommer i början arbeta mycket på kontoret med mail och telefon som främsta verktyg. När du blivit varm i kläderna kommer du att få åka ut på kundbesök.

Din profil

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och som gillar att prata med människor. Du är ödmjuk, driven och social. Du ska ha en förmåga att skapa långsiktiga relationer och vara engagerad i ditt arbete.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Datorvana
Starkt meriterande:
- Erfarenhet från industriell försäljning med teknisk bakgrund

Villkor

Start: September
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08.00 - 16.30
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 sept 2019 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett fristående privatägt företag som startades år 1992. Dom verkar inom processindustrin med bland annat ventiler och flödestekniska produkter. Deras breda sortiment av ventiler och tillhörande utrustning för industrins applikationsområden gör att dom har många stora kunder.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.