Teknisk koordinator till internationellt företag!

Teknisk koordinator till internationellt företag!

Är du tekniskt intresserad och samtidigt gillar att ha insikt i företagets alla delar? Gillar du variation i ditt arbete och älskar att ha koll på läget? Sök då rollen som teknisk koordinator idag!

Dina arbetsuppgifter

Ditt fokus kommer att ligga på att koordinera ut inspektörer inom industrin. Rollen innebär att du kommer att ta emot ordrar, administrera dessa och se till att rätt inspektör finns på plats hos kund samt förbereda för inspektion. Du kommer att ha kontakt med leverantörer runt om i Norden och även andra koordinatorer i världen. Andra administrativa arbetsuppgifter som kommer förekomma är bland annat granskning av teknisk dokumentation och fakturering vid avslutat projekt. Inspektörerna som du koordinerar ut genomför bland annat teknisk verifiering, inspektioner av kvalitet och kvantitet samt bevittning av tester. Tjänsten innebär även utförande av egna inspektioner ute hos kund eller tillverkare.

Din profil

Skallkrav:
  • Studerat en teknisk gymnasieutbildning och/eller högskoleingenjörsutbildning inom mekatronik, el eller maskin
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • God svenska samt engelska kunskaper i tal och skrift
  • Kunna läsa samt förstå tekniska specifikationer
  • Väldigt god datorvana
  • Serviceminded
Det anses meriterande om du har:
  • Erfarenhet av internationella standarder för industriell utrustning
  • Kunna utvärdera test resultat riktade mot specifikationer samt applicerbara standarder
  • Erfarenhet av kvalitetssystem
  • Arbetslivserfarenhet från tjänsteföretag inom den tekniska sektorn
För att lyckas i rollen som assistent behöver du vara självgående, strukturerad och noggrann eftersom du har ett eget ansvarsområde med varierande arbetsuppgifter. På arbetsplatsen uppskattas det om du som anställd tar för dig och har en hög arbetsmoral samtidigt som ödmjukhet är viktigt. Du kommer att ha kontakt med olika delar av verksamheten och internationella kunder och därför är det viktigt att du har en hög servicekänsla. Viktigt för rollen som kontorskoordinator är flexibilitet och att du stundtals kan hantera stressiga situationer.

Villkor

Ort: Göteborg
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse

Vi tar in ansökningar löpande, så sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett världsomspännande inspektions, test och certifieringsbolag som har över 95 000 anställda i världen. Det svenska och norska kontoret är små kontor i koncernen med ca 50 anställda totalt. De har samma VD, Ekonomiavdelning och även IT chef i Norge, Sverige och Danmark så de jobbar på en skandinavisk nivå. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!