Teknisk konsult till expansivt teknikbolag

Teknisk konsult till expansivt teknikbolag

Vill du arbeta tillsammans med drivna kollegor i en utvecklade miljö? Är du den personen som alltid får saker gjort och vill ha en utveckling i din roll? Då är det just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Kundens expansiva tillväxtplaner gör att de är intresserade av duktiga och ambitiösa ingenjörer som vill jobba inom automation, mekatronik eller data/IT. Det dagliga arbetet kommer ske ute hos kund där det handlar om att gå in i en expertisroll för att hjälpa kunden med utveckling och effektivisering av olika processer för en tjänst eller produkt. Det spelar ingen roll om du har ambitioner att jobba som konsult inom tillverkningsbranschen eller fordonsbranschen, detta kommer anpassas efter dig som person, vad du är intresserad av och brinner extra för. Vi letar efter dig som långsiktigt vill bli specialist inom ett visst område eller som vill utvecklas och gå vidare till att ha en ledande roll.
Du kommer från dag ett ingå i ett team och få det stöd och verktyg som behövs för att lyckas.

Din profil

Skallkrav:
  • Som lägst högskoleutbildning inom Automation, Mekatronik, Data/IT
  • Engelska
Villkor

Tjänstgöringsort: Göteborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: 8-17 med tillgång till flex

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anna Kaiser
Telefon 0722 10 03 69
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar tillsammans i team för att utveckla och förbättra produkter till kund för att driva deras företag framåt på bästa sätt. Varje projekt det tar sig an skräddarsyr vår kund sin kompetens för att anpassa sig på bästa sätt för leverans i världsklass. Det jobbar ständigt med säkerhet för både anläggningar och personerna som jobbar där, vilket resulterar i visionen att alltid arbeta i framkant. I dagsläget jobbar kunden majoriteten av tiden som konsulter ute hos kund men i takt med deras expansiva planer är tanken att rikta in sig på att ha ett helhetsansvar för projekten hos deras kunden vilket kommer innebära att de kan ta hem delar av projekten till deras kontor.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.